Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Μιχ. Γιαννάκος: Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΚΚΕΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

    Η σκέψη μας   αυτές  τις  στιγμές  βρίσκεται  στη μεγάλη προσπάθεια να εκκενωθεί το νοσοκομείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  Ένα τεράστιο  τριτοβάθμιο Νοσοκομείο  από  το κίνδυνο της πυρκαγιάς.
    Όλοι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου κάθε ειδικότητας, διοίκηση, εκαβ, υγειονομικές αρχές  προσέτρεξαν στο νοσοκομείο και συμβάλουν   με όλες τους τις δυνάμεις για τη γρήγορη εκκένωση του νοσοκομείου.
    Ασθενείς που η κατάσταση τους είναι ελεγχόμενη πήραν εξιτήριο  και έφυγαν ήδη  από το νοσοκομείο με πούλμαν.  Κατακεκλιμένοι  ασθενείς που χρήζουν παρακολούθησης κατευθύνονται προς το λιμάνι για να διανυκτερεύσουν σε πλοίο με ιατρική παρακολούθηση. 
     Το δυσκολότερο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη  είναι οι διακομιδές ασθενών  σε βαριά κατάσταση  σε άλλα νοσοκομεία. Δεν είναι εύκολο να διακομισθούν 10 διασωληνωμένοι ασθενείς με τα ειδικά  ασθενοφόρα μονάδες του ΕΚΑΒ. Τα νοσηλευόμενα παιδάκια πήραν εξιτήριο εκτός από ένα που θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κομοτηνής.
     Καλή επιτυχία. ΜΠΡΑΒΟ.  ΔΥΝΑΜΗ  συνάδελφοι. Την ώρα που καίγονται οι περιουσίες σας  βρίσκεσθαι  στο καθήκον για να σώσετε ασθενείς.
                                          Μιχ.  Γιαννάκος - Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...