Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Επιβεβαιώθηκαν από τούς Διοικούντες οι επικείμενες ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ

      Κατά την χθεσινή συνάντηση του Σωματείου μας με την Διοίκηση, για το ζήτημα των συμβάσεων ΣΟΧ,  τέθηκε και η πληροφορία  που είχαμε σε ότι αφορά τις μετακινήσεις τριών Προϊσταμένων της Διοικητικής Υπηρεσίας, πληροφορία που επιβεβαιώθηκε με τον πιο ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΤΡΌΠΟ εκ μέρους του Διοικητή του Νοσοκομείου, ο οποίος είπε ότι ¨εγω Διοικώ και ΄μπορώ να καταργήσω όποια προϊσταμένη θέλω και να τοποθετήσω επίσης όποια θέλω¨.
      Οι ΥΠΟ  ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ  Διοικούντες, για πολλούς και διαφόρους λόγους, που σαφώς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ, πρόκειται να ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ τούς Προϊσταμένους του Γρ. Προσωπικού, του Γρ. Κινήσεως και της Γραμματείας, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ  που σαφώς ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ σ΄ αυτήν την φάση.
      Αυτές οι  ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΕΣ μετακινήσεις, που σαφώς  είναι προϊόν  ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ και ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΔΕΝ θα πρέπει να περάσουν ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, γιατί ΟΔΗΓΟΥΝ στην δυσλειτουργία των υπηρεσιών μας. Είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ και σηματοδοτούν  κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...