Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Με το κλειδί στο χέρι

    Τον Αύγουστο του 2022 το dete.gr, είχε αποκαλύψει πρώτο τη μεγάλη δωρεά του Πατρινού ομογενή ευεργέτη Αθανάσιου Στεφανόπουλου προς το νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα» της Πάτρας, για την αγορά υπερσύγχρονου διαγνωστικού μηχανήματος PET/CT, το οποίο θα εξυπηρετεί ογκολογικούς ασθενείς και την κατασκευή ειδικού κτιρίου που θα στεγάζεται.
    Η συνολική δωρεά είναι ύψους 3,5 εκατ. ευρώ και είναι η μεγαλύτερη αι είναι η μεγαλύτερη δωρεά που έχει γίνει ποτέ στο νοσοκομείο. Ένα χρόνο μετά, οι εργασίες για την κατασκευή του κτιρίου ξεκίνησαν (φωτ.) και σύντομα θα εγκατασταθεί και θα λειτουργήσει το υπερσύχρονο μηχάνημα που θα σώσει στην κυριολεξία τις ζωές εκατοντάδων ογκολογικών ασθενών, όχι μόνο από την Πάτρα, αλλά και από όλη την Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου. 
   Σημαντική λεπτομέρεια: Το Δημόσιο, πέρα από την αποδοχή της δωρεάς του Στεφανόπουλου και από τις αδειοδοτήσεις του έργου, δεν εμπλέκεται πουθενά αλλού, αφού ο δωρητής θα παραδώσει το έργο «με το κλειδί στο χέρι».
Αναδημοσίευση από το Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...