Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Μιχ. Γιαννάκος: ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ.

      Τις τελευταίες ημέρες στα Νοσοκομεία ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΚΟΡΊΝΘΟΥ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ και σε άλλα νοσοκομεία και κέντρα υγείας  είχαμε  αναίτιες επιθέσεις ασθενών, συγγενών, επισκεπτών σε  υγειονομικούς.
     Τα περισσότερα συμβάντα γίνονται στα επείγοντα. Εκεί σπάνε ότι βρουν μπροστά τους προκαλώντας μεγάλες ζημιές, δέρνουν  το προσωπικό με τέτοια μανία χωρίς να νοιάζονται αν μας σκοτώσουν.
    Στο νοσοκομείο Κορίνθου προχθές απόγευμα στα επείγοντα ασθενής  παραλίγο να βάλει φωτιά σε βαρέλι με βενζίνη. Ευτυχώς έπεσαν πάνω του άλλοι ασθενείς και συνοδοί μεταξύ αυτών και ρομά και αποφύγαμε τα χειρότερα αφού δίπλα υπήρχαν φιάλες οξυγόνου. Ο λόγος που το έκανε είπε στην αστυνομία που τον συνέλαβε  ήταν η καθυστέρηση για  εξέταση.
Δύο γιατροί στα επείγοντα δεν είναι ταχυδακτυλουργοί.
     Στο Νοσοκομείο Κέρκυρας στις 18/8/2023 στις 4 ξημερώματα προσήλθε ασθενής από παράσυρση αυτοκινήτου. Την ώρα που του προσφέρονταν οι  πρώτες βοήθειες σηκώθηκε και έκανε  γυαλιά καρφιά  τον εξοπλισμό των επειγόντων και  έδειρε  το προσωπικό.
    Που θα πάει όλο αυτό; Είναι βέβαιον ότι εαν δεν ληφθούν μέτρα θα θρηνήσουμε  συναδέλφους.  Στα τυπικά μας προσόντα πρόσληψης δεν συμπεριλαμβάνεται η γνώση σε πολεμικές τέχνες. Τι χρειάζεται λοιπόν; Καλύτερη φύλαξη των υγειονομικών μονάδων  με περισσότερο  συμβασιούχο  προσωπικό, συχνές περιπολίες της αστυνομίας γύρω από τα νοσοκομεία,  υποβολή μηνύσεων  από τις διοικήσεις των υγειονομικών μονάδων στους νταήδες. Τώρα τι γίνεται; Βαράνε σπάνε ότι βρουν μπροστά τους στα νοσοκομεία  συλλαμβάνονται από την αστυνομία και επειδή δεν υποβάλει κανείς μήνυση πάνε σπίτι τους ....σαν κύριοι......
                                                    Μιχ. Γιαννάκος - Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...