Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Τελικά ποιον εκπροσωπούν. Την Διοίκηση η τους Εργαζομενους;

       Τον τελευταίο καιρό, βλέποντας τις αναρτήσεις - απαντήσεις μελών της ΑΚΕ στο fb, κλπ αλλα πολλά, διαπιστώνουμε, ότι η ΑΚΕ,  αυτη η φιλοκυβερνητική παράταξη,  εξελίσσεται, ολοένα και πιο πολύ, ως ο μοναδικός στηρικτής των Διοικούντων.
    Αρκετά συχνά βλέπουμε, σε αναρτήσεις μας κατά των Διοικούντων, να βγαίνουν και να απαντούν  αντ'  αυτής υπερασπίζοντας τους, λες και είναι οι εκπρόσωποί τους. 
     Φθάνουν πολλές φορές  στο έσχατο σημείο, ακόμη και σε ανακοινώσεις μας για ζητήματα του Νοσοκομείου και των συναδέλφων μας, να βάλλουν ενάντια μας,  αντί της στήριξης και συνδικαλιστικής συμπόρευσης.
    Βλέπουμε δηλ. κινήσεις που  σαφώς και μας  προβληματίζουν, για τον ρόλο τους και συνάμα μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι εδώ δεν μιλάμε για συνδικαλιστική παράταξη, αλλα για ένα παρακλάδι των Διοικούντων, που σαφώς δεν συνάδει με τον ρόλο των συνδικάτων και των συνδικαλιστικών παρατάξεων και που δυστυχώς μετά βεβαιότητας δεν βοηθάει στην συνδικαλιστική μας δράση ούτε βεβαίως στην αντιμετώπιση των προβλημάτων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...