Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Μιχ. Γιαννάκος: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ. 7 ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.

     Θέλουμε να συγχαρούμε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης  και των πρωτοβάθμιων υγειονομικών μονάδων της περιοχής που αυτές τις δύσκολες ημέρες που  η φωτιά προκαλεί ανυπολόγιστες  καταστροφές στη περιοχή,   βρίσκονται σε επιφυλακή στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσουν τυχόν τραυματίες από τις φωτιές. Διέκοψαν άδειες, ρεπό και κάνουν το καθήκον τους. Όπως πάντα.
    Ευτυχώς μέχρι τώρα από πλευράς τραυματιών  από τις πυρκαγιές  είναι ελεγχόμενη η κατάσταση. Στα επείγοντα του νοσοκομείου προσήλθαν πολλοί πολίτες και πυροσβέστες με αναπνευστικά προβλήματα με εγκαύματα .
     Αντιμετωπίσθηκαν χωρίς να χρειασθούν εισαγωγή  στο νοσοκομείο . Σήμερα το πρωί νοσηλεύονται  επτά ασθενείς εκτός κινδύνου.
      Οι έξι  στη πνευμονολογική κλινική με αναπνευστικά προβλήματα εκ   των οποίων οι δύο  είναι  πυροσβέστες. Επίσης νοσηλεύεται ένας πυροσβέστης με   εγκαύματα  στο πόδι και βραχίονα στη χειρουργική κλινική. Σύνολο δηλαδή 7 νοσηλευόμενοι εκ των οποίων 3 πυροσβέστες και 4 πολίτες.
                                          Μιχ. Γιαννάκος - Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...