Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Σχετικά με τις ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ των Διοικούντων.

    Υπήρξε πράγματι ενας έντονος προβληματισμός και μάλιστα αρκετών συναδέλφων, με αφορμή την χθεσινή μας ανάρτηση, αυτήν, περί ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑΣ των Διοικούντων. 
     Πολλοί ήταν εκείνοι που συνέδεσαν αυτήν την αιχμή,  στην μη χορήγηση,  για πρώτη φορά στα χρονικά, της εορταστικής άδειας του 15αύγουστου στο προσωπικό, κάτι που είθισται σε πάρα πολλές υπηρεσίες, αλλά και στον χώρο της υγείας, στον χώρο μας, επί αρκετά χρόνια. 
    Και βέβαια ΔΕΝ αναφερόμουν σε αυτό, που όντως είναι ένα θέμα μικροπρέπειας, ίσως και εχθρότητας, προς το προσωπικό και όχι μόνον, ούτε βεβαίως στις παρεμβάσεις τους για την  χορήγηση των  αδειών σε ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.
    Δυστυχώς είναι κιάλλες και μάλιστα πάρα πολλές, οι παρεμβάσεις των Διοικούντων, που πραγματικά φανερώνουν την μικροπρέπεια τους, όχι μόνον σε εμας τούς  εργαζόμενους αλλά και στούς γιατρούς, με κλασική περίπτωση αυτό της κατάρτισης του προγράμματος των εφημεριών στην παθολογική. 
   Την βασανιστική  δουλειά - αγγαρεία που χωρίς καμία εξήγηση την πήραν από την Βιβή Λουκοπούλου και την ανέθεσαν σε άλλον Ιατρό, κίνηση μικρότητας, ενέργεια  ίσως κομματικής  εμπάθειας και βεβαίως μια απαράδεκτη και μη ενδεδειγμένη  εμπλοκή για Διοικούντες. 
   Βέβαια όταν μια Διοίκηση άγεται και φέρεται κατόπιν υποδείξεων  και κατευθύνσεων, τετοια και χειρότερα φαινόμενα θα εχουμε και αυτά δυστυχώς δεν ειναι τα μόνα που συμβαίνουν στον χώρο μας, συμβαίνοντα που μαζί με το υπαρκτό Bullying  κλπ άλλα δημιουργούν ένα άσχημο και εξoργιστικό τοπίο στον χώρο μας, που σαφώς θα πρέπει να αναδειχθεί για να επανέλθει η ηρεμία, εκτός κιάν ο Νέος Υπουργός φροντίσει να απαλλαγούμε από την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...