Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Πρώτη η ΔΗΣΥΠ και στην Αχαΐα - Μπράβο στους συντρόφους!

    Παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχθηκε η παράταξή μας και παρά τον αντικαταστατικό  αποκλεισμό αντιπροσώπων μας την τελευταία στιγμή, στις εκλογές που έγιναν χθες για την ανάδειξη νέας Γραμματείας - ύστερα από 10 χρόνια - του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Αχαΐας, ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ με 42 ψήφους, εκλέγοντας 3 μέλη στην 11μελή Γραμματεία.
    Δεύτερη δύναμη, με 41 ψήφους, αναδείχθηκε η ΔΑΣ (3έδρες), τρίτη η ΔΑΚΕ με 39 ψήφους (3 έδρες) και τέταρτη οι ενιαίες ακόμα-συνδικαλιστικά- δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ με 28 ψήφους και 2 έδρες. Καταποντίστηκαν παρεμβάσεις και λοιπά "αριστερά" σχήματα.
   Θέλω να ευχαριστήσω, από καρδιάς, όλα τα μέλη της παράταξης που έδωσαν το παρών και στην προχθεσινή παραταξιακή διαδικασία, όπου συμμετείχαν σύντροφοι από όλους τους εργασιακούς χώρους και συγκροτήθηκε το ψηφοδέλτιο, αλλά και κατά τη χθεσινή ψηφοφορία.
  Η πρωτιά στην Αχαΐα αποτελεί, πέρα από μεγάλη συνδικαλιστική νίκη και σαφές πολιτικό μήνυμα, ειδικά για την δημοκρατική Πάτρα, το προπύργιο της Δημοκρατικής Παράταξης.
    Η νίκη μας θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη αν κάποιοι σύντροφοι , πολιτικά στελέχη, συνειδητοποιούσαν την σημασία της αναμέτρησης κι ασκούσαν τουλάχιστον το εκλογικό τους δικαίωμα.
          Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους τους συντρόφους.
Για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΊΑ
                     Δημ.  Μπράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου