Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Στην Πάτρα χθές ο Υπουργός Υγείας-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΜΟΝΟΝ των Νοσοκομειακών Ιατρών(VIDEO&ΦΩΤΟ)

     Σημαντική η σημερινή μέρα για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και το Καραμανδάνειο, Παίδων, τα οποία παρουσία του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, εγκαινιάζουν τμήματα που αναβαθμίζουν το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Ο κ. Γεωργιάδης βρίσκεται ήδη στο ΠΓΝΠ όπου θα ορκίσει στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου 87 άτομα μόνιμου νοσηλευτικού προσωπικού (67 ΤΕ και 20 ΔΕ).

    Ακολούθως, ο υπουργός θα εγκαινιάσει τον υπερσύγχρονο αγγειογράφο και θα επισκεφτεί τη νέα Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (έξι κλινών) της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής και τις ενεργειακά αναβαθμισμένες κλινικές, Χειρουργική και Ουρολογική.
    Στη 1 μ.μ. θα βρίσκεται στο Καραμανδάνειο όπου θα εγκαινιάσει τον μαγνητικό τομογράφο.

Εντωμεταξύ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν έξω από τα γραφεία της διοίκησης στο ΠΠΝΠ, οι νοσοκομειακοί ιατροί της Αχαίας, υποδεχόμενοι τον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, που σήμερα περιοδεύει στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας.

Οι νοσοκομειακοί Ιατροί ζητούν προσλήψεις και αύξηση των αποδοχών τους, τονίζοντας ότι η δημόσια υγεία χρειάζεται ουσιαστικές παρεμβάσεις από το υπουργείο για να μην καταρρεύσει.

 Αναδημοσίευση από https://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...