Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

ΠΟΕΔΗΝ: Κοινοποίηση εγγράφου στον Υπουργό Υγείας του Σωματείου Εργαζομένων του ΝΙΜΙΤΣ, που αναφέρεται στην απόφαση του Υπουργείου Υγείας (ΦΕΚ 5653/τεύχ.Β΄/9.10.2024) να ενταχθεί το Νοσοκομείο στο σύστημα εναλλασσόμενων καθημερινών εφημεριών.

 Κύριε Υπουργέ,
    Σας κοινοποιούμε έγγραφο του Σωματείου Εργαζομένων του ΝΙΜΤΣ (Σωματείο Υπαλλήλων ΝΙΜΙΤΣ), που αναφέρεται στην απόφαση του Υπουργείου Υγείας (ΦΕΚ 5653/τευχ.Β’/9.10.2024) να ενταχθεί το νοσοκομείο στο σύστημα εναλλασσόμενων καθημερινών εφημεριών.
 Οι εργαζόμενοι εκθέτουν προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην λειτουργία του νοσοκομείου από την έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και από την ανυπαρξία κατάλληλου διαμορφωμένου χώρου ΤΕΠ, που θα έχουν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.
  Το Δ.Σ. του Σωματίου των Εργαζομένων προτείνει να συνεχιστεί η προηγούμενη μορφή εφημεριών του νοσοκομείου, που παρείχε ασφάλεια στους προσερχόμενους ασθενείς καις τους εργαζόμενους.
   Θεωρούμε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θα επανεξετάσει το θέμα και θα προχωρήσει στις πρέπουσες ενέργειες.
                     Από την  Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΔΕΔΥ: Σχετικά με την χθεσινή σύσκεψη των σωματείων της Δυτικής Ελλάδας, στο Μεσολόγγι, για την απεργία της 20ής του Νοέμβρη. Στα ΑΖΗΤΗΤΑ το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.

     Πραγματοποιήθηκε χθές στό Μεσολόγγι, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική χθεσινή ανάρτησή μας, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ της ΑΔΕΔΥ στην ...