Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Πόσες ημέρες χρειάζεται ο Στελλάτος για να κάνει μία ανάρτηση στο site του Σωματείου

    Πέρασαν ήδη 15 ημέρες από την ημέρα της συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου μας, μια συνεδρίαση όπου παραιτήθηκε οριστικά πλέον ο επί πολλά χρόνια Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος.
    Πέρα από την προφορική αναφορά του στην παραίτησή του, που έγινε ως γνωστόν λόγω της συνταξιοδότησής του, κατέθεσε την σχετική παραίτησή του και γραπτώς, με μια πολυσέλιδη επιστολή.   
     Μια επιστολή που σαφώς θα έπρεπε να αναρτηθεί στο site του Σωματείου, όπως το ζήτησε και όπως δεσμεύτηκε ο Πρόεδρος και κατ΄ επέκταση το Δ.Σ του Σωματείου μας. 
   Δυστυχώς όμως παρά τα προαναφερόμενα και παρά την υποχρέωσή τους, η  εν λόγω παραίτηση 15 ημέρες μετά ΔΕΝ την είδαμε να ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ, στα ενημερωτικά εργαλεία που ως γνωστόν σέ όλους τα  έφτιαξε ό ίδιος ο Πετρόπουλος και που τους τα παραχώρησε ως προίκα, βάσει της οποίας αυτοπροβάλλεται αποκλειστικά και μόνον ο Πρόεδρος.
  Μαθαίνουμε ότι υπήρξε σύσκεψη μεταξύ προέδρου και  Αντιπροέδρου για να δουν, άκουσον - άκουσον, τι μπορούσαν να περικόψουν και τι να αναρτήσουν απ΄ αυτήν την έγγραφη παραίτηση, μια παραίτηση που όπως αντιλαμβάνεστε βγαίνει ατόφια και όχι με περικοπές. 
                Η μικροπρέπεια τους σε όλο της το μεγαλείο
   Δεν ξέρουμε αν αυτό το φαινόμενο έχει να κάνει με την εμπάθεια, την κακία, ή άλλα σύνδρομα του Προέδρου και του Αντιπροέδρου, ξέρουμε όμως την αγωνία αυτών των αντιδημοκρατών  ¨συνδικαλιστών¨ να μην βγει προς τα έξω η αλήθεια της σκευωρίας που έστησαν εις βάρος του Πετρόπουλου, την οποία σαφώς και θα προβάλλουμε μέσα απ΄ αυτό το site και θα ξεσκεπάσουμε με τα μέσα που μας παρέχει η πολιτεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...