Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Με ΨΕΥΔΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ προσπαθεί ο Στελλάτος, που πιάστηκε με την ¨γίδα στήν πλάτη¨ να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

        Ο  ¨σκανδαλοκυνηγός¨ Στελλάτος,  που πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη, με  σχετική  ανακοίνωσή του  και μάλιστα  χωρίς ίχνος ντροπής,, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ  την  ΔΙΠΛΟΕΙΣΠΡΑΞΗ της αποζημίωσης  για την συμμετοχή του στα φετινά  συλλαλητήρια της  ΔΕΘ.
     Προσπαθεί και μάλιστα  ψευδόμενος και λασπολογώντας, όπως πάντα, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
   Γνωστοποιούμε λοιπόν σε όλους ότι η απόφαση του Δ.Σ του Σωματείου μας  προσδιόρισε ως συμμετέχοντες στην ΔΕΘ, τον πρόεδρο και την Γραμματέα του Σωματείου μας και κανέναν άλλον, ούτε καν τους εκπροσώπους των παρατάξεων όπως συνέβαινε επί των ημερών Πετρόπουλου, έναντι του ποσού των 400 € έκαστος για έξοδα μετάβασης (εισιτήρια) και διαμονής (ξενοδοχείο κ΄ ημερήσια έξοδα).
    Στα πλαίσια της επικείμενης συνδικαλιστικής μεταγραφής του ο Στελλάτος έμεινε σε δωμάτιο που του παραχώρησε η ΠΑΣΚΕ, η οποία ΠΑΣΚΕ του έδωσε και 200 € για την 4ημερη  αποζημίωση του (ημέρες 4χ50 ).
   Δηλ, τα έξοδα διαμονής, του τα κάλυψε και το Σωματείο (από το οποίο όφειλε να πάρει μόνον 80€, μόνον τα ακάλυπτα  εισιτήρια και η ΠΑΣΚΕ ΠΟΕΔΗΝ και έρχεται σήμερα με προσωπική του  ανακοίνωση να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, χωρίς καμία ντροπή και μάλιστα με προσωπική του ανακοίνωση στο site και το fb του Σωματείου, όπου κατεβάζει τις αναρτήσεις όλων των υπολοίπων.
      Ντροπή και Αίσχος κε Στελλάτε. Οι συκοφαντίες σου, η κακία σου, η εμπάθεια σου και ιδιαιτέρως τα ψέματα σου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ΨΕΥΔΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ προσπαθεί ο Στελλάτος, που πιάστηκε με την ¨γίδα στήν πλάτη¨ να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

        Ο  ¨σκανδαλοκυνηγός¨ Στελλάτος,  που πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη, με  σχετική  ανακοίνωσή του  και μάλιστα  χωρίς ίχνος ντροπής,...