Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε διπλά  την σχετική αποζημίωσή του, γεγονός ανεπίτρεπτο και σαφώς επιλήψιμο. 
     Εισέπραξε 400 € από το Σωματείο, για τα έξοδα μετάβασης και διαμονής (ξενοδοχείο κ' φαγητά) στην Θεσσαλονίκη, μία διαμονή  που του την κάλυψε η παράταξη της ΠΑΣΚΕ ΠΟΕΔΗΝ, τόσο σε επίπεδο ξενοδοχείου όπου του παρείχε ΔΩΡΕΑΝ δωμάτιο, όσο και σε επίπεδο  καθημερινών  εξόδων, η οποία του κατέβαλε  το ποσό των 200 €, μία κάλυψη-εξαγορά για την σχετική μεταγραφή του στην παράταξή μας, την ΠΑΣΚΕ, παρ' ότι δηλώνει  ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ¨. 
    Βέβαια μετά την σχετική ερώτηση της παράταξης μας, στην μετά ΔΕΘ συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, όχι μόνον δεν ανέφερε τίποτε για την αποζημίωση από την ΠΑΣΚΕ ΠΟΕΔΗΝ, απεναντίας επιβεβαίωσε ο ίδιος  ότι πήρε 400 € από το Σωματείο, την στιγμή που θα έπρεπε να πάρει μόνον τα εισιτήρια του, ύψους περίπου 80 €, δεδομένου ότι η διαμονή ήταν καλυμμένη όπως προαναφέρουμε από την παράταξη μας την ΠΑΣΚΕ.
    Όλη αυτή η πρακτική, ο χειρισμός του  θεσμικού του ρόλου και του site, αλλά και η κατασυκοφάντησή των αντιπάλων του (Πετρόπουλου και όχι μόνον),  όπως αποδείχθηκε περίτρανα στην προαναφερόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ, σηματοδοτούν ΜΟΜΦΗ κατά Στελλάτου, ο οποίος είναι προσβλητικό να συνεχίζει να παραμένει, μετά  απ' όλα αυτά,  στην θέση του Προέδρου ενός τέτοιου ιστορικού Σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...