Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Τέτοια μούγκα στήν Πάτρα δεν ξανάγινε, για ένα Υπουργό που όπου πάει του ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ......

     Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε την πόλη μας ο υπουργός υγείας, ο υπουργός που, όπου πηγαίνει ξεσηκώνει όλους εναντίον του και δυστυχώς στην πόλη μας δεν κινήθηκε κανένας εναντίον του, εκτός από τους νοσοκομειακούς γιατρούς, παρά την πληθώρα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ευαίσθητος χώρος της  υγείας  στην περιοχή μας και γενικά και οι Εργαζόμενοι σ΄ αυτόν.
   Δυστυχώς κανένα από τα Σωματεία του χώρου της υγείας της περιοχής μας, δεν ξεσηκώθηκαν ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Υπουργού που κατεδαφίζει την υγεία, ούτε δυστυχώς το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, του Νοσοκομείου που επισκέφθηκε, όπου στους κόλπους του εκεί Σωματείου Εργαζομένων υπάρχουν ένας Γενικός Σύμβουλος  της ΠΟΕΔΗΝ, ένας της ΑΔΕΔΥ και τρείς του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪ́ΑΣ.
    Δυστυχώς τα συνδικάτα  ΑΦΑΝΤΑ και ΑΦΩΝΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ.....ούτε μια ανακοίνωση ΜΠΡΑΒΟ τους.
 Τίποτε ούτε για την ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, που παρουσιάζει τις ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ως ΝΕΕΣ επιπλέον δυνάμεις, το μεγάλο ΨΕΜΑ που δυστυχώς αναπαράγεται και από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης. 
    ¨ΜΟΥΓΚΑ¨ λοιπόν και από τούς συνδικαλιστές που πριν λίγες ημέρες, με πληρωμένα έξοδα και μάλιστα κάποιοι εξ΄ αυτών ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ, πήγαν στην Θεσσαλονίκη για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική, την ¨αντίθεση¨ για την οποία εδώ έλαμψαν δια της απουσίας τους, απόντες και άφωνοι που προετοιμάζουν να ανέβουν στην Αθήνα, στην επικείμενη κινητοποίηση ργς ΠΟΕΔΗΝ, για να ξανα-εκφράσουν εκεί την υποτιθέμενη αντίθεσή τους.
                  Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ σε όλο της το ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...