Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Το ζητούμενο δεν είναι να πάρεις μία Συνδικαλιστική θέση αλλά το πώς θα λειτουργήσεις σε αυτή τη θέση και στο Ν.Τ ΑΧΑΪΑΣ κάποιοι με την πρακτική τους μας δείχνουν ότι τους ενδιαφέρει μόνον η ¨θέση¨.

   Απόντες από την προχθεσινή κινητοποίηση των Εκπαιδευτικών στα δικαστήρια, τόσο ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΑΔΕΔΥ από τον Νομό μας, όσο και το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ και ιδιαιτέρως ο πλειοψηφών σύμβουλος που είναι και εκπαιδευτικός και προεδρεύων της εκτελεστικής γραμματείας του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ, εκτός βεβαίως από τον Πετρόπουλο και τον Ευαγγελάτο που παραβρέθηκαν.
  Πέρα από τούς προαναφερόμενους, απούσα ήταν και η διεκδικητής της θέσης του Προέδρου, την οποία μάλλον δεν φαίνεται να την ενδιαφέρει η στήριξη των ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ προσπάθειών και των κινητοποιήσεων κλάδων εργαζόμενων που ανήκουν στην δύναμη του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ και μάλιστα κινητοποιήσεων για ζητήματα που αφορούν όλους τούς δημοσίους υπαλλήλους, όπως είναι οι αξιολογήσεις, για τις οποίες οι καθηγητές της πόλης μας έφθασαν στις ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ.
     Δυστυχώς κάπως έτσι αντιλαμβάνονται κάποιοι την συμμετοχή τους στα όργανα, γι΄ αυτό και τα όργανα απαξιώνονται και αδρανοποιούνται, με ευθύνη βέβαια όχι μόνον αυτών των διεκδικητών αλλά κυρίως και πρωτίστως αυτών που τούς προωθούν σ΄ αυτές τίς θέσεις, με διάφορα άλλα χαρακτηριστικά και όχι βεβαίως τα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.........
   Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ  δεν είναι χώρος επίδειξης, ούτε χώρος ικανοποίησης προεκλογικών δεσμεύσεων, ούτε βεβαίως χώρος εξυπηρέτηση συμφερόντων συγκεκριμένων συνδικαλιστών, είναι χώρος όπου οι συμμετέχοντες πρέπει να δίνουν μάχες για μία σειρά ζητημάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ειδικά αυτή την περίοδο, ο χώρος της εργασίας και  οι εργαζόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι του νόμου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...