Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

ΑΔΕΔΥ: Σχετικά με την χθεσινή σύσκεψη των σωματείων της Δυτικής Ελλάδας, στο Μεσολόγγι, για την απεργία της 20ής του Νοέμβρη. Στα ΑΖΗΤΗΤΑ το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.

     Πραγματοποιήθηκε χθές στό Μεσολόγγι, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική χθεσινή ανάρτησή μας, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ της ΑΔΕΔΥ στην ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, στα πλαίσια της ερχόμενης ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, της απεργίας της 20ης του Νοέμβρη, 
      μια ΣΥΣΚΕΨΗ 
που αφορούσε τούς νομούς Αχαΐας-Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας και που πάντα γινόταν στην Πάτρα, ώς κέντρο των προαναφερόμενων ενδιαφερόμενων νομών.
     Δυστυχώς αυτή η ΣΥΣΚΕΨΗ, που, όπως προαναφέρουμε έγινε στο Μεσολόγγι, απέδειξε με τον καλύτερο δυνατόν δυστυχώς τρόπο την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, το οποίο όχι μόνον δεν έκανε τίποτε από τα όσα προγραμμάτιζε η ΑΔΕΔΥ με αυτήν της την κάθοδο στην περιοχή μας, ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ για να συμμετάσχουν σ΄ αυτήν.
       Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ότι αυτή η κατάσταση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ως ΕΧΕΙ. Δεν μπορεί ένα όργανο, για το οποίο κάποιοι πάλεψαν για την επαναλειτουργία του, να οδηγείται και πάλι στην αδράνεια και την ανυπαρξία για χάρη του Γιαννάκου και όχι μόνον...
     Είναι προσβλητικό για όλο το ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ του Νομού μας να ζει στον ¨αστερισμό των άνωθεν κατευθύνσεων¨ 
   Πρόεδρος η εκλεκτή του Γιαννάκου και μάλιστα στην ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
ειδάλλως  το όργανο ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ....
   Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ και ΧΩΡΙΣ τις ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΩΘΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, απ΄ όπου κιάν αυτές προέρχονται και προς αυτήν την κατεύθυνση θα αναληφθούν οι σχετικές πρωτοβουλίες από εμάς για εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΔΕΔΥ: Σχετικά με την χθεσινή σύσκεψη των σωματείων της Δυτικής Ελλάδας, στο Μεσολόγγι, για την απεργία της 20ής του Νοέμβρη. Στα ΑΖΗΤΗΤΑ το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.

     Πραγματοποιήθηκε χθές στό Μεσολόγγι, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική χθεσινή ανάρτησή μας, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ της ΑΔΕΔΥ στην ...