Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Διπλοπληρώθηκε ο Στελλάτος και τώρα ζητάει και τα ρέστα του, ρίχνοντας άσφαιρα πυρά προς κάθε κατεύθυνση. Αυτός είναι ο Στελλάτος, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ-ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ και όχι μόνον.

   Η διπλοπληρωμή Στελλάτου για την συμμετοχή του στα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ της ΔΕΘ, μετά και την δική του πλέον χθεσινή ανακοίνωση - αποδοχή,  είναι γεγονός ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ και την στιγμή που αυτή έχει γίνει από παράταξη όπου δέν ανήκει και ΜΕΤΑΓΡΑΓΕΤΑΙ αντιλαμβάνεστε ότι είναι πράξη διπλά ΜΕΜΠΤΗ και επιβάλλει ΜΟΜΦΗ στο πρόσωπό του.
    Πέρα από την προαναφερόμενη πρωτόγνωρη πράξη, με την χθεσινή ανακοίνωσή του, πέρα από την παραδοχή, προσπάθησε ανεπιτυχώς να δικαιολογηθεί ότι εισέπραξε τα χρήματα για τον επιπλέον Συνάδελφο που πήρε  μαζί του, μόνον που το άλλο μέλος του Δ.Σ που πήρε μαζί του, δεν πήρε τίποτα, απεναντίας πλήρωσε και από την τσέπη του, έν αντιθέσει με άλλους συμμετέχοντες από τον χώρο μας, που δεν είναι μέλη του Δ.Σ και οι οποίοι εισέπραξαν σχετική αμοιβή  από την ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ, την παράταξη που ανήκουν.
  Πέρα απ΄ αυτά. τα προαναφερόμενα, όπου ο Στελλάτος, συνελήφθη και ως ψευδόμενος, στήν προσπάθειά του ο ανεκδιήγητος Στελλάτος να αποπροσανατολίσει το πρόβλημα, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ να προχωρήσει  στις γνωστές αήθεις επιθέσεις  κατά του προηγούμενου Προέδρου του Σωματείου μας
        όπου
αφού αναφέρθηκε σε πολλά και διάφορα εκείνης της περιόδου, που τις ιδιαιτερότητες ΔΕΝ τις ΓΝΩΡΙΖΕΙ, λόγω και της πολύχρονης απουσίας του από τα κοινά, επανήλθε στα του βιβλίου του ταμείου, αποκρύπτοντας δυστυχώς ακόμη μια φορά την αλήθεια. 
        και αυτό το έκανε
για να δικαιολογήσει και την συκοφαντική  δυσφήμηση  που έπραξε, εκτελώντας  άνωθεν εντολές και κατευθύνσεις της παράταξης που τότε συνεργαζόταν
       εφηύρε λοιπό την δικαιολογία των βιβλίων 
για τα οποία έστειλε και σχετικά εξώδικα σε μέλη του Δ Σ, με χρήματα του Σωματείου, ξεχνώντας και συνειδητά αποκρύπτοντας από τα μέλη του Σωματείου μας όλους τούς ελέγχους που είχαν γίνει από τις εκάστοτε εκλεγμένες και καθ΄ ύλην αρμόδιες εξελεγκτικές επιτροπές, που τα είχαν βρει όλα εντάξει
    Δοθείσης λοιπόν της ευκαιρίας και με αφορμή την πρόκληση Στελλάτου, γνωρίζουμε σε ΟΛΟΥΣ ότι, 2 χρόνια μετά τίς γνωστές λασπολογίες του ο Στελλάτος και αφού  δεν μπόρεσε να τεκμηριώσει όλα αυτά τα ψεύδη και τις συκοφαντίες που είχε ξεστομίσει εναντίον του πρώην Προέδρου,  εφηύρε το βιβλίο του ταμείου, το βιβλίο που έχει ελεγχθεί, όπως προαναφέρουμε,  κατ΄ επανάληψη από το εξελεγκτική επιτροπή, που, αφού γέμισαν οι σελίδες του, το απέσυρε η εξελεγκτική επιτροπή, η οποία το αντικατέστησε με καινούργιο και το τονίζουμε η εξελεγκτική επιτροπή και όχι το Διοικητικό Συμβούλιο, ούτε ο  Πετρόπουλος, ΒΙΒΛΙΟ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πού και του παραδόθηκαν, βιβλίο που έχει στα χέρια του και που συνεχίζει να χρησιμοποιείται από τον Ταμία και την Εξελεγκτική Επιτροπή,  άρα λοιπόν ποιον κοροϊδεύει ο Στελλάτος, ο αυτοπροσδιοριζόμενος ¨Αγγελος της Κάθαρσης¨. 
   Τονίζουμε ακόμη μια φορά ότι τα οικονομικά μας και κατ΄ επέκταση τα βιβλία είχαν ελεγχθεί από τις εξελεγκτικές  επιτροπές χωρίς ποτέ καμία απ αυτές να διαπιστώσει κάτι το επιλήψιμο, όπως ομόφωνα αποφαίνονται, στα σχετικά πρακτικά των ελέγχων όπου αναφέρουν ότι όλα ήταν καλώς, πρακτικά που έχει στα χέρια της η νέα Διοίκηση και ο Στελλάτος.     
             Συνεπώς το παπαγαλίζειν δεν εστί φιλοσοφείν.
    Θα του συνιστούσαμε να βγάλει επιτέλους την πολυμασημένη καραμέλα από το στόμα του και να ασχοληθεί με τα προβλήματα του Νοσοκομείου και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ΄ αυτό που είναι βαλτωμένα και δυστυχώς πάρα πολλά ξεπουλημένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διπλοπληρώθηκε ο Στελλάτος και τώρα ζητάει και τα ρέστα του, ρίχνοντας άσφαιρα πυρά προς κάθε κατεύθυνση. Αυτός είναι ο Στελλάτος, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ-ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ και όχι μόνον.

    Η διπλοπληρωμή Στελλάτου για την συμμετοχή του στα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ της ΔΕΘ, μετά και την δική του πλέον χθεσινή ανακοίνωση - αποδοχή,  είνα...