Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Σχετικά με την Διαχείριση του site του Σωματείου μας και την στάση των παρατάξεων.

     Όταν διαχειριζόταν το site του Σωματείου μας ο Πετρόπουλος, καθημερινά βλέπαμε διάφορες ενδιαφέρουσες αναρτήσεις, αναρτήσεις που είχαν να κάνουν όχι με τον Πετρόπουλο, αλλά με τις δράσεις του  Σωματείου μας που ήταν πλούσιες,  αναρτήσεις για ζητήματα της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ κλπ άλλα ζητήματα Συνταξιοδοτικά και όχι μόνον.
        Δυστυχώς αυτού του είδους οι ενημερώσεις ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ στο ΝΥΣΤΕΡΙ και την ΑΚΕ, ειδικά στήν ΑΚΕ που δια στόματος Σουγλέρη έλεγε ότι με όλα αυτά προβαλλόταν ο Πετρόπουλος κλπ άλλα.
      Σήμερα λοιπόν που sτο site, ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ οι παρατάξεις, που ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ μόνον ο Στελλάτος, που οι αναρτήσεις υπολείπονται αριθμητικά και ποιοτικά της διαχείρισης Πετρόπουλου, θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε την άποψη των παρατάξεων ειδικά της ΑΚΕ  και προσωπικά του Σουγλέρη.
       Θα θέλαμε να ακούσουμε την άποψή όλων, των παρατάξεων και των μελών μας,  γι΄ αυτό το χάλι  που πέρα από τα προαναφερόμενα  η λειτουργία του site, ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ  ΚΑΝ σε εκείνα που αποφασίστηκαν, στήν σχετική με την Διαχείρισή του, συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, όπου ο Πρόεδρος μειοψηφίας έλεγε:
¨3.  Σε ότι αφορά το 3ο  θέμα,  ο Πρόεδρος  του Σωματείου μας αναφέρθηκε και επισήμανε ότι η ιστοσελίδα ανήκει σε όλα τα μέλη του Σωματείου, δεν είναι προσωπική υπόθεση κανενός μέλους για αυτοπροβολή και οφείλει να είναι πλουραλιστική χωρίς εγωκεντρισμούς.¨
     Παρ΄ όλα αυτά τα προαναφερόμενα, τα ψεύτικα τα λόγια  τα μεγάλα του Προέδρου, ο οποίος  όπως αποδείχθηκαν ήδη, αν και Πρόεδρος μειοψηφίας,  ακολουθεί τα αντίθετα απ΄ αυτά που έλεγε, 
                  γνωστοποιούμε σε όλα τα μέλη μας, οτι
κανένα μέλος του Σωματείου μας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΑ ΤΙΠΟΤΕ, ούτε τα μέλη του Προεδρείου, δεδομένου ότι η  πρώτη κίνηση του Προέδρου, ήταν η αλλαγή των κωδικών για να μην έχουμε καμία πρόσβαση και η δεύτερη να κατεβάζει αμέσως ότι εμείς ανεβάζουμε στο fb του Σωματείου μας, γι΄ αυτό και δεν βλέπετε αναρτήσεις μας. 
      Ετσι αντιλαμβάνονται την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ
                             Θαυμάστε τους...........
                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...