Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Για την ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ της λειτουργίας τους, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ τούς ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ στο Δ.Σ του Νοσοκομείου μας, αντί της εφαρμογής των ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ.

     Την 21 του Απρίλη του 2023, μετά από σχετική  απόφαση  ΠΛΕΥΡΗ και ΓΚΑΓΚΑ, απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ. 386/ΤΕΥΧΟΣ Υ.Ο.Δ.Δ/21.4.23, το ΦΕΚ που σας κοινοποιούμε με τον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://acrobat.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:a5eb0467-eeb9-48c4-884c-9026aead3b61), ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των εκπροσώπων μας στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, χωρίς καμία ενημέρωσή μας και δυστυχώς χωρίς καμία αντίδραση από κανέναν, η συμμετοχή των ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ που ως γνωστόν έληγε τον ΙΟΥΛΙΟ του 2023.  
  Αντί να Δρομολογηθούν εγκαίρως οι διαδικασίες αντικατάστασης  του εκπροσώπου των Ιατρών, του Κώστα του Δραγώτη που συνταξιοδοτήθηκε την 31.12.22, έτσι ώστε να μπορεί το Δ.Σ να συνεδριάζει νόμιμα και σε πλήρη σύνθεση και μετά την 31.3.23, την παρέλευση του 3μηνου, όπως δίνεται η σχετική δυνατότητα από την κείμενη νομοθεσία και αφού άφησαν το όργανο να συνεδριάζει παρανόμως μετά απ'  αυτήν την προαναφερόμενη ημερομηνία,  ήλθαν, την σημαδιακή ημέρα της 21ης του Απρίλη, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ την ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ, ορίζοντας πλέον την λειτουργία του Δ.Σ μόνον με τους διορισμένοι κυβερνητικούς εκπροσώπους.
     Βέβαια θα πείτε, τι θα άλλαζε με την συνέχιση της συμμετοχής του υπάρχοντα εκπροσώπου των εργαζομένων σ'  αυτό το Δ.Σ; ευθέως θα πούμε τίποτε..... αλλά 
Αυτό είναι μια άλλη ιστορία, που θα μιλήσουμε στην συνέχεια, όταν θα έλθει η ώρα......
    Όπως και νάχει το πράγμα, εμείς ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ αυτήν την ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...