Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Τα προβλήματα στα ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ και δυστυχώς ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ με τις παραπομπές Ιατρών που ΣΑΦΩΣ εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και στόχους.

    Χωρίς καμιάν αμφιβολία τα προβλήματα στόν χώρο των χειρουργείων, παρά και την πρόσφατη, την κατά κάποιο τρόπο ¨κινητοποίηση - παράσταση¨, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.
      Αυτά τα προβλήματα που δυστυχώς είναι πάρα πολλά και σύνθετα, είναι προβλήματα τα οποία  δυστυχώς  ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ, με ευθύνη των Διοικούντων, οι οποίοι αν και τα γνωρίζουν πολύ καλά, δεν αγγίζουν καθόλου μα καθόλου την αντιμετώπισή τους, παρά τις για το θεαθείναι διάφορες κινήσεις τους.
  Τα προβλήματα αυτά ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ούτε με την πειθαρχική δίωξη  ενός Ιατρού, παραπομπή που σαφώς εξυπηρετεί άλλους σκοπούς και στόχους. 
       ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ
με άλλες διαδικασίες, σαν κι αυτήν που εμείς είχαμε προτείνει στην προαναφερόμενη πρόσφατη σχετική διαδικασία και όχι μόνον, 
       με πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις 
που θα πρέπει μα παρθούν ΑΜΕΣΑ, μακρια από τις πρακτικές που ζήσαμε στήν προαναφερόμενη πρόσφατη σχετική διαδικασία, για να σταματήσει επιτέλους η κατά το δοκούν λειτουργία του χειρουργείου και βεβαίως το εντονότατο πρεσάρισμα των Συναδέλφων μας και όχι μόνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...