Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ του ΜΕΙΟΨΗΦΟΥΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ και του περιβάλλοντός του, ΥΠΑΙΤΙΑ για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ του Σωματείου μας

    Πάρα πολλές φορές έχουμε εκφράσει την δυσαρέσκειά  μας, σε οτι αφορά την πρακτική του Προέδρου του Σωματείου μας, του Προέδρου μειοψηφίας, ο οποίος δυστυχώς, κατ΄ επανάληψιν, δεν εφαρμόζει τα αυτονόητα, για την σωστή λειτουργία του Σωματείου μας.
   Ο πρόεδρος του Σωματείου μας, αν και όπως προαναφέρουμε, πρόεδρος μειοψηφίας,  δεν συνεργάζεται ούτε με το προεδρείο, ούτε με τους επικεφαλής των παρατάξεων ως οφείλει σε τέτοιες περιπτώσεις μειοψηφίας, για την λειτουργία του Σωματείου και για τα διάφορα ζητήματα που προκύπτουν, πέρα απ'  αυτά που έχουν συζητηθεί και έχουν παρθεί σχετικές αποφάσεις από το Δ.Σ. 
    Παρά τις σχετικές επισημάνσεις μας, χωρίς να ενημερώνει κανέναν, βγάζει ανακοινώσεις, στέλνει επιστολές, κάνει διάφορες κινήσεις, αναρτά στό  site ότι θέλει, κατεβάζει τις αναρτήσεις μας απο το fb του Σωματείου και πολλά άλλα, συμπεριφερόμενος δυστυχώς ως ο πρόεδρος που έχει την απόλυτη πλειοψηφία, ως δικτατορίσκος, γι΄ αυτό και αυτή η κατάντια που βλέπετε στο Σωματείο μας, στη λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...