Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Κουίζ .........για τις ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ των ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ.

    Ένα μεγάλο ερώτημα πλανάται σε όλους μας, για το πόσο θα ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ακόμη τις ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ της Διοίκησης, που βεβαίως φέρουν ονοματεπώνυμο και πού έχουν ως ΣΤΟΧΟ Συναδέλφους μας.
  Σ΄ αυτήν την φάση αναφερόμαστε στήν πρόσφατη, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ των ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ, για την μετακίνηση της επι χρόνια κριμένης Προϊσταμένης - Τομεάρχου, σε τμήμα που ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΘΕΣΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ και για την οποία ακολούθησε η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ από την νομοθεσία, δεύτερη φάση της εχθρότητας τους, η ΠΕΡΙΚΟΙΠΗ  και του ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ, προκειμένου να την εξωθήσουν σε παραίτηση.
       Η ΚΑΚΙΑ τους, που εξελίσσεται και σε άλλους Συναδέλφους,  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ............
    Δοθεισης της ευκαιρίας, δείτε στη συνέχεια το όργιο των παρεμβασεων των Διοικούντων εναντια στην συγκεκριμενη Συναδελφισσα, όπου χωρίς την ύπαρξη καμιάς αναφοράς, έχουμε:
- Πρώτα την υποβάθμισαν μετακινώντας την από την θέση της τομεάρχου σε θέση προϊσταμενης.
- Στην συνέχεια  την μετακίνησαν από την θέση της προϊσταμενης οργανικής μονάδας, ως προϊσταμένη σε μη οργανική θέση, σε τμήμα  όπου δεν προβλέπεται θέση Προϊσταμένης και  στην συνέχεια έρχεται ως φυσιολογική εξέλιξη η περικοπή του επιδόματος της  Προϊσταμένης, έτσι ώστε να την οδηγήσουν στην παραίτηση, στην συνταξιοδότηση.
    Αυτές είναι δυστυχώς  οι χωρίς ιχνος ντροπής πρακτικές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...