Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

ΑΔΕΔΥ: Ομιλία του μέλους της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Δημήτρη Μπράτη, στο 60ο Συνέδριο της ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ.

     Στο Συνέδριο της Παγκύπριας Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων  παραβρέθηκε το μέλος της Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ Δημ. Μπράτης, όπου παραβρέθηκε  και μίλησε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και οι υπουργοί εργασίας και οικονομικών. 
   Όλοι οι σύνεδροι και το Προεδρείο της ΠΑΣΥΔΥ, όπως μας ενημερώνει ο Δημήτρης ο Μπράτης, ασχολήθηκαν με την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων και των προαγωγών.
      Ο ΠτΔ όχι μόνο ήταν ενημερωμένος για τα προβλήματα, αλλά ανακοίνωσε συγκεκριμένες νομοθετικές παρεμβάσεις.
    Οι Κύπριοι συνάδελφοί μας πρόσφατα πέτυχαν την καθιέρωση ΑΤΑ στο 65% του πληθωρισμού. Η αύξηση θα δοθεί από 1-6-23.
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Καθόλου δεν συζητήθηκε στο συνέδριο η ανατροπή του καπιταλισμού, η ηλεκτρονική ψηφοφορία κι άλλα πολλά που αποτελούν τη μόνιμη θεματολογία των συνεδρίων στη χώρα μας. Επίσης στην Κύπρο δεν "κράζουν" τους υπουργούς της εκάστοτε κυβέρνησης, ούτε τους εκπροσώπους των κομμάτων που ήταν όλοι παρόντες.
     Στόν σύνδεσμο που ακολουθεί, (2023.05.22 – Ομιλία του μέλους της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Δημήτρη Μπράτη, στο 60ο Συνέδριο της ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ. ), διαβάστε την σχετική ομιλία του μέλους της Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ, Δημ. Μπράτη, σ΄αυτό το προαναφερόμενο συνέδριο της Παγκύπριας  Συντεχνίας  των Δημοσίων Υπαλλήλων της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...