Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

12 ΜΑΗ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - Χρόνια πολλά στο νοσηλευτικό προσωπικό μας, στους ξεχασμένους ήρωες.

      Η παράταξή μας, η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, απευθύνει ΘΕΡΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ, σε όλο το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Νοσοκομείου μας, στόν κλάδο που δυστυχώς ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να ζει και να εργάζεται κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, παρά τα χειροκροτήματα και τις πάμπολλες κυβερνητικές υποσχέσεις την περίοδο της πανδημίας και όχι μόνον.
       Ο φετινός εορτασμός της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ αυτής ημέρας, βρίσκει δυστυχώς τον κλάδο των Νοσηλευτών αντιμέτωπους με τα ίδια σχεδόν προβλήματα που είχαν και την προηγούμενη χρονιά, κάτω από τις ίδιες ίσως και χειρότερες συνθήκες δουλειάς και βεβαίως  με τεράστιες ελλιπείς δυνάμεις. 
      Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ του 2023 βρίσκει τον ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΛΑΔΟ, Χωρίς την ένταξή τους στα ΒΑΕ, Χωρίς καμία ουσιαστική μισθολογική αναβάθμιση, χωρίς την ενιαιοποίηση του κλάδου τους, με καθηκοντολόγια που ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ στίς διεκδικήσεις τους, χωρίς καμία ιδιαιτερότητα έναντι των άλλων Δημοσίων Υπαλλήλων, να ζούν και να εργάζονται σε ένα ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, σε ένα ΕΣΥ που αμφισβητείται ο Δημόσιος και κοινωνικός του χαρακτήρας, με εργασιακή ομηρεία  χιλιάδων έμπειρων εργαζόμενων αναγκαίων και απαραίτητων για την ομαλή και σωστή λειτουργία του ΕΣΥ
    Γι΄αυτό το νοσηλευτικό προσωπικό, που δεν αναγνωρίστηκε από την πολιτεία, η αυτοθυσία που επέδειξε  κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Δικαιούμαστε και συνεχίζουμε να διεκδικούμε:
• Την ένταξή μας στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα
 Την αύξηση των μισθών που σε πολλές περιπτώσεις είναι ίσος ή και                 κατώτερος του κατώτατου μισθού του ανειδίκευτου εργάτη.
 Την μονιμοποίηση των συμβασιούχων.
  Ισχυρή Δημόσια Υγεία – Πρόνοια με επαρκή στελέχωση και 
   χρηματοδότηση.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στήν σημερινή σχετική ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ του Σωματείου μας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...