Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑΓΗ του ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ των ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ - ΑΛΛΑΓΗ που να ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ την ΟΜΑΛΗ και ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

    Μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ,  θα υποστούν για αρκετές ημέρες, οι Συνάδελφοι Εργαζόμενοι, οι Ασθενείς αλλά και οι πολίτες που επισκέπτονται το Νοσοκομείο μας, το Γ.Ν Πατρών ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ.
  Μια ταλαιπωρία που ξεκίνησε ήδη από την περασμένη Παρασκευή και που έχει να κάνει με την τοποθέτηση επιτέλους του ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ, αυτού που είχε διεκδικηθεί από την προηγούμενη Διοίκηση του Σωματείου μας και είχε αποδεχθεί και δρομολογήσει η προηγούμενη περιφερειακή αρχή, η περιφερειακή αρχή Κατσιφάρα.
     Η ταλαιπωρία βεβαίως θα μπορούσε και σαφώς μπορεί και πρέπει να περιοριστεί, εάν και εφόσον το Νοσοκομείο μας (Διοίκηση και Φορείς) επέβαλλαν στον εργολάβο εγκατάστασης ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ  ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ και ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ την ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες, μια προχειρότητα επικίνδυνη και δυσλειτουργική για την υπηρεσία μας.
      Οι δυσλειτουργικές συνθήκες δουλειάς, η ιδιαιτερότητα του χώρου μας και κυρίως τα ΣΩΣΤΑ μέτρα προστασίας που υποχρεούται ο εργολάβος να εφαρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις, ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΑΚΟΜΗ και ΤΩΡΑ,  ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΟΥ του ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ενός σχεδιασμού που δεν ενδείκνυται και που δυστυχώς απ΄ ότι φαίνεται τον αποδέχθηκαν και μας τον επέβαλλαν  ΔΥΣΤΥΧΩΣ άπαντες χωρίς κανένα προβληματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...