Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Στραβός είναι ο γυαλός η στραβά αρμενίζουμε........

       Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την συνδικαλιστική παράταξη της ΑΚΕ του Σωματείου μας, στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, η οποία  έχοντας ξεφύγει εντελώς του ρόλου της, αντί να στηρίζει τους εργαζόμενους, έχει  μετατραπεί σε έναν όργανο της Διοίκησης και κατ΄ επέκταση της κυβέρνησης.
     Αρκετές απο τις ανακοινώσεις της είναι στηρικτικές για τους Διοικούντες, όπως η πρόσφατη, όπου βγήκε για να μας απαντήσει για ζήτημα που αφορούσε την Διοίκηση. ΑΠΆΝΤΗΣΕ αντ΄ αυτής, βάζοντας βέβαια όπως παντα, ως το κερασάκι στην τούρτα και λίγη προσωπική επίθεση στον Κώστα Πετρόπουλο. 
    Βέβαια υπάρχουν και ανακοινώσεις στηρικτικές και προς την κυβέρνηση, όπως η πρόσφατη με τα κτιριακά μας με τον τίτλο "τήρηση των υποσχέσεων", λες και είναι οι υπουργοί της κυβέρνησης, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, άραγε ποιών υποσχέσεων, όχι φυσικά του 3ορόφου κτιρίου που διεκδικούσαμε ως Σωματείο για τό Νοσοκομείο μας.
     Τα λόγια ειναι περιττά.  
      Δεν ξέρουμε αν τις ανακοινώσεις αυτές τους τις φέρνουν έτοιμες απέξω, η αν ο συντάκτης είναι καποιος από τα γνωστά παπαγαλάκια, εκείνο που βλέπουμε πάντως και το λέμε ευθαρσώς, είναι οτι αυτοί οι συντάκτες πέρα από το ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου είναι η καλύτερη επιβεβαίωση για τα εκάστοτε λεγόμενα μας και  των εκτιμήσεών μας
        Έχουν μπλέξει τους ρόλους τους. 
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι βρίσκονται σε θέση βολής ενάντια στους εργαζόμενους για χάρη των Διοικούντων και και επέκταση  των κυβερνώντων.
                      Θαυμάστε τους.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...