Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

ΑΔΕΔΥ: Επανασυγκρότηση του Νομαρχιακού Τμήματος Αχαΐας

Συνάδελφοι, 
       Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στη σημερινή της συνεδρίαση και αφού έλαβε υπόψη της τις παραιτήσεις μελών της προσωρινής Γραμματείας του Ν.Τ. από τα αξιώματα τους στο προεδρείο, αποφάσισε, ομόφωνα, τα εξής:
1. Η προσωρινή Εκτελεστική Γραμματεία που ορίστηκε από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εξακολουθεί να ισχύει, χωρίς αξιώματα. 
2. Υπεύθυνη για τη σύγκληση της Εκτελεστικής Γραμματείας εφεξής είναι η πρώτη δύναμη (ΔΗΣΥΠ) – όπως αυτό καταγράφηκε στις τελευταίες εκλογές - με το μέλος που θα ορίσει γι’ αυτό το σκοπό. (Η ΔΗΣΥΠ όρισε τον Συνάδελφο Κώστα Πετρόπουλο).
 3. Υπενθυμίζουμε ότι μοναδικό έργο της Προσωρινής Διοίκησης είναι η διεξαγωγή εκλογών, το αργότερο ως τον Οκτώβρη του 2023, και καλούμε όλες τις δυνάμεις να συμβάλουν στην επίτευξη αυτού του στόχου. 
4. Επισημαίνουμε πως αν δεν πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες μέχρι το τέλος Οκτωβρίου του 2023, η θητεία της προσωρινής Γραμματείας λήγει και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ τα ίδια πρόσωπα να ορισθούν ως μέλη σε ενδεχόμενη επόμενη προσωρινή Διοίκηση. 
                Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...