Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Μία ημέρα ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ απο τον Δκτη της 6ης Υ.Πε και την αποζημίωση των 5+5 επιπλέον ωρών για τους επόμενους δύο μήνες, απο την Διοίκηση για τον Νοσηλευτικό κλάδο, στα πλαίσια της 12ης του Μάη..

   Κοιτάζοντας καλοπροαίρετα το φωτογραφικό υλικό της προχθεσινής συγκέντρωσης για την παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτών, αυτό που αναρτήθηκε στο site του Σωματείου μας, δεν βλέπεις σε καμία τους εκπροσώπους της παράταξής μας, της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, κάτι που είθισται απο τον σημερινό πρόεδρο, παρ'  οτι είμασταν εκεί και μαλιστα από την αρχή.
     Βεβαια δεν είμασταν σε όλες τις δράσεις, γιατί, αν και μέλη του προεδρείου, δεν είμασταν ενημερωμένοι για όλα, κάτι που το συνηθίζει ο υπάρχων πρόεδρος μειοψηφίας.  Δεν είχαμε ενημερωθεί  ούτε για το πρωινό  solo σόου του προέδρου και του Αντιπροέδρου,  ούτε για το περιεχόμενο της παράστασης μας στην Διοίκηση, μια παράσταση που όπως ολες οι προηγούμενες, με την παραφιλολογία του Προέδρου αυτές καθίστανται ανούσιες και αναποτελεσματικές.
   Πέρα από τα προαναφερόμενα. η φετινή παγκόσμια ημέρα νοσηλευτικού, απο την οποία για πρώτη φορά στα χρονικά του Σωματείου μας απουσίαζε το εορταστικό μέρος, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ προς το καλύτερο γι' αυτόν τον ευαίσθητο κλάδο, πέρα απο την χορήγηση του καθιερωμένου πλέον ρεπό απο την 6η Υ.Πε, που για φέτος είναι μία ημέρα και τα ψίχουλα της Διοίκησης,  την αποζημίωση των 5+5 επιπλέον  ωρών για τους επόμενους δύο μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...