Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Πρακτικές ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ στην ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ, μέσω καρατομήσεων, διώξεων, Bullying κλπ άλλες πρακτικές.

    Εδώ και πάρα πολύ καιρό, οι Διοικούντες έχουν θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ στην ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ, μη αρεστών προς αυτούς Συναδέλφων μας, με σκοπό και στόχο την ¨αναίμακτη¨ εξυπηρέτηση, την προώθηση σε θέσεις ευθύνης ημετέρων και όχι μόνον
     Για την επίτευξη αυτών των στόχων επιστρατεύει διάφορες μεθόδους, όπως καρατομήσεις,  διώξεις, Bullying  κλπ άλλες πρακτικές.
     Χαρακτηριστική περίπτωση για τα προαναφερόμενα είναι οι πρόσφατες μετακινήσεις Προϊσταμένων, αρχής γενομένης από την Συναδέλφισσα Τομεάρχη που δέχτηκε αλλεπάλληλες μετακινήσεις, έτσι ώστε να οδηγηθεί στην συνταξιοδότηση και αυτές που ακολούθησαν στην Διοικητική Υπηρεσία, όπου μετακίνησαν τούς Προϊσταμένους του Γρ. Προσωπικού, του Γρ. Κινήσεως και  της Γραμματείας, μετακινήσεις που οδήγησαν σε συνταξιοδοτήσεις έμπειρων στελεχών μας, παρά την θέληση τους και την υπηρεσία μας σε μια τεράστια δυσλειτουργία, δεδομένου ότι ήδη βιώνουμε το κενό στο Γραφείο Προσωπικού, που θα μπορούσε να ήταν  μεγαλύτερο εάν δεν υπήρχε η φιλότιμη προσπάθεια των εναπομεινάντων Συναδέλφων μας.
    Τα προβλήματα δυστυχώς δεν σταματούν εδώ. Πριν λίγες ημέρες, κατόπιν παραταξιακών παρεμβάσεων, είχαμε την εκ νέου ΔΙΩΞΗ της προαναφερόμενης πρώην προϊσταμένης του Γρ. Προσωπικού, με την ΑΠΟΠΟΜΠΗ της αυτήν την φορά από την θέση ευθύνης στα απογευματινά ιατρεία, γεγονός σαφώς Απαράδεκτο, Ανεπίτρεπτο και βεβαίως Καταδικαστέο. Συμπεριφορά που σαφώς δεν αρμόζει σε έναν υπάλληλο  που σε λίγο χρονικό διάστημα θα οδηγείτο σε συνταξιοδότηση, λόγω των προαναφερόμενων παρεμβάσεων των Διοικούντων.
      Απ΄ αυτήν  την πρακτική των Διοικούντων, οδηγήθηκε σε ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ακόμη ένας έμπειρος Διοικητικός υπάλληλος, ο συνάδελφος που εκτοπίστηκε από την Γραμματεία του Νοσοκομείου, για την προώθηση ημετέρων.
      Επίσης σε εξαναγκαστική συνταξιοδότηση οδηγήθηκε και μία άλλη Συναδέλφισσα - διδάσκουσα της Σχολής, λόγω της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στη σχολή, κατάσταση που αν και γνωστή στους Διοικούντες, αυτοί την άφησαν εσκεμμένα και συνειδητά στην τύχη της.
   Όλα αυτά τα συμβαίνοντα, όπου δυστυχώς παραμένει θεατής η ετερόκλητα πλειοψηφία του Σωματείου μας, είναι  ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΕΣ, από τους Διοικούντες σε συνεργασία  με τον φίλα προσκείμενο παραταξιακό μηχανισμό του Νοσοκομείου, που σε αυτό το επίπεδο συνδιοικούν, είναι ΔΙΩΞΕΙΣ - ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ που ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...