Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Σχετικά με την θέση μας, στην προχθεσινή Συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, για την ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ και όχι μόνον.

      Σε ότι αφορά  την προχθεσινή (10.1.24) συνεδρίαση του Δ Σ του Σωματείου  μας, όπου πέρα από την ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του Προεδρείου, συζητήσαμε και τα ζητήματα της ΚΟΠΗΣ της ΠΙΤΑΣ, αλλά και του εκπαιδευτικού Συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίου, ο παρευρισκόμενος σ' αυτήν εκπρόσωπος της  παράταξής μας, τοποθετούμενος ανέφερε τα εξής:
I. Σέ ότι αφορά  την συγκρότηση, αφού επεσήμανε την ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ από ΝΥΣΤΕΡΙ και ΑΚΕ, της θέσης-πρότασης  που κατέθεσε στην προηγούμενη σχετική Συνεδρίαση η παράταξή μας, όπου οι μέτρ της ψευτιάς και της λάσπης προσπάθησαν να παρουσιάσουν ότι επιδιώκαμε να εμπλακούμε στα εσωτερικά των παρατάξεων τους και αφού αναφέρθηκε στην προσχεδιασμένη συμφωνία τους, το φλέρτ που οδηγεί εις γάμου κοινωνία, όπως χαρακτηριστικά είπε, 
     ανέφερε: 
¨ότι περίμενα, μετά την άκαρπη πρώτη μας συνεδρίαση, τον πλειοψηφούντα να επιδιώξει σειρά συναντήσεων με τις  παρατάξεις  για να δει που είναι το πρόβλημα και πως αυτό μπορούσε να ξεπεραστεί¨ 
    και αφού  αυτό  δεν έγινε
σήμερα επανέρχομαι και λέω: ¨πως εάν και εφόσον κατατεθεί συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας και δράσης του Σωματείου μας,  για το Νοσοκομείο και τους Συναδέλφους Εργαζόμενους σε αυτό, είμαι διατεθειμένος να παράσχω την ψήφο που χρειάζεται για την συγκρότηση προεδρείου στην προοδευτική κατεύθυνση¨.
    Μια τέτοια πρόταση δεν συζητήθηκε ποτέ, επιβεβαιώνοντας μου και μάλιστα πολύ γρήγορα τα  ¨αριστερο-δεξια¨  προσυμφωνηθέντα, όπου σαφώς τους ένωσαν οι εμμονές και η εμπάθεια τους προς την παράταξη μας και προσωπικά τον Πετρόπουλο και όχι τα προβλήματα του χώρου μας, για τα οποία επικοινωνιακά δείχνουν ότι τους απασχολούν. 
    Τελικά το προεδρείο ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ με 8 ψήφους ΥΠΕΡ, 2 ΚΑΤΑ (Πετρόπουλος και Λιώλη) και 1 ΛΕΥΚΟ (Γκούβελος)
   II.  Σε ότι αφορά την κοπή της πίτας, ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΜΕ με την πρόταση Στελλάτου, προτείνοντας:
την κοπή της πίττας, όπως παλιά, παρουσία  φορέων και παραγόντων, για να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε αυτήν όσο το δυνατόν περισσοτέρων συναδέλφων και μάλιστα χωρίς οικονομική επιβάρυνση, αναδεικνύοντας έτσι παράλληλα και την πληθώρα των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε και σε ότι αφορά τον χορό αυτόν θα μπορούσαμε να τον δούμε λίγο αργότερα, προς το τέλος Φλεβάρη με αρχές Μάρτη συνδυάζοντας τον με την αποκριά. 
III. Σε ότι αφορά την συμμετοχή μας στο  γνωστό σε όλους μας ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, θέμα που έφερε προς συζήτηση η ΕΣΥ, απέναντι στην προσπάθεια  Στελλάτου για να αποφύγει την σχετική συζήτηση,  πιθανά λόγω του "γάμου με την ΑΚΕ" ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ την ΕΚΔΟΣΗ σχετικού ψηφίσματο. όπου θα διατυπώνουμε ευθέως την αντίθεσή μας  στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, όπου εμείς ως παράταξη είμαστε ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ, πρόταση που και αυτή αντιμετωπίστηκε από το προεδρείο και προσωπικά από τον Στελλάτο, που έδειχνε τεράστια αμηχανία, με υπεκφυγές και φτηνές αναφορές που αποπροσανατόλιζαν το ζήτημα,  στο οποίο τελικά υπέκυψε με την έκδοση του καμουφλαρισμένου ψηφίσματος που είδατε.
     Τέλος οφείλουμε να πούμε ότι και σ' αυτήν την συνεδρίαση,  που  τους απασχόλησε κατά κόρον η παράταξη μας και ο Πετρόπουλος, κυριάρχησαν οι εμμονές, η εμπάθεια και η λάσπη των ετερόκλητων συνεταίρων Στελλάτου και Σουγλέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...