Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Ακόμη μία φορά, ακόμη ένα ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ γεγονός.

     Κάνουμε γνωστό σέ όλους τούς Συναδέλφους, ότι προχθές ΚΛΗΘΗΚΕ η ΤΡΟΧΑΙΑ στο χώρο του Νοσοκομείου και δυστυχώς μοίρασε κλήσεις σε αρκετούς Συναδέλφους. Μοίρασε κλήσεις των 40 ευρώ σε 15 περίπου Συναδέλφους.
   Δεν ξέρουμε αν το παρκάρισμα των οχημάτων τους, δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα, άν και η ενημέρωση που έχουμε λέει ΟΧΙ, θα μπορούσε αντί του υπερβάλλοντος ζήλου της κλήσης της τροχαίας, να υπάρξει ένα πέρασμα της ασφάλειας από τις υπηρεσίες και έτσι να ξεπερνιόταν χωρίς κόστος το πρόβλημα.
   Όπως και νάχει, η προαναφερόμενη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,  για την οποία ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ από το προεδρείο του Σωματείου μας, είτε αυτή πρόκειται για υπερβάλλοντα ζήλο κάποιων ¨αρμοδίων¨, είτε πρόκειται για Διοικητική εντολή, η Διοίκηση οφείλει να βρεί την λύση, τόσο στήν αποτροπή τέτοιων φαινομένων, όσο και στην οικονομική επιβάρυνση των Συναδέλφων μας, ειδικά αυτήν την περίοδο που στενάζουμε ΟΛΟΙ από την ΑΚΡΙΒΕΙΑ και τούς χαμηλούς μισθούς μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...