Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Πάτρα: 60χρονος περίμενε ώρες στα ΤΕΠ και έφυγε μαζί με την «πεταλούδα»!

   Η υπομονή του 60χρονου άνδρα από τα Δεμένικα, επιχειρηματία με κατάστημα στην οδό Ειρήνης και Φιλίας… έφθασε στα όριά της! Και έκανε κάτι που προκάλεσε αίσθηση… σε όσους τον γνώριζαν. Αλλά όπως είπε… δεν άντεχε άλλο!
    Τις προάλλες παραπάτησε στο κράσπεδο στην γειτονιά του, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Άμεσα πήγε στο Νοσοκομείο με αίματα και όντως του προσέφεραν πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον έβαλαν να ξαπλώσει σε ένα ράντζο στα εξωτερικά ιατρεία. Και φυσικά όπως προβλέπεται, του έβαλαν ορό και «πεταλούδα»!
    Οι ώρες περνούσαν όμως και παρά τις εκκλήσεις του… να έρθει κάποιος να τον εξετάσει περαιτέρω και να του πει τι πρέπει να κάνει… κανείς δεν ερχόταν! Τα εξωτερικά ιατρεία «έσφυζαν» ως συνήθως από κόσμο με γιατρούς και νοσηλευτές να κάνουν τιτάνιες προσπάθειες να ανταποκριθούν στον όγκο της δουλειάς. Τα περιστατικά δεκάδες… το προσωπικό ελάχιστο.
    Ο 60χρονος ήταν ήδη εννιά ώρες στο φορείο και αποφάσισε… να δράσει μόνος του. Σηκώθηκε από το ράντζο, έβγαλε τον ορό, μπήκε στο αυτοκίνητό του και πήγε στα Δεμένικα!
   Μετέβη στο καφενείο που σύχναζε και οι φίλοι του έπαθαν… σοκ βλέποντάς τον… με την «πεταλούδα» στο χέρι! «Αγανάκτησα ρε παιδιά. Εννιά ώρες περίμενα» τους είπε! Ευτυχώς λόγω των πρώτων βοηθειών που του παρείχαν στην αρχή ήταν καλά.
Αναδημοσίευση από  https://www.patrasevents.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...