Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Ακόμη μία ΔΙΩΞΗ και ακόμη ένας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ σε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από τούς Διοικούντες, που παραμένουν στό ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.

    Οι ΔΙΩΞΕΙΣ από την Διοίκηση, μη ημετέρων  Συναδέλφων, δυστυχώς συνεχίζονται. Πριν λίγες ημέρες είχαμε την αποπομπή Συναδέλφισσας από θέση ευθύνης στα απογευματινά, μια αποπομπή που δυστυχώς είναι συνέχεια μιας άλλης αποπομπή  της, αυτήν από την θέση ευθύνης του προϊστάμενου του Γρ. Προσωπικού,  μια κίνηση που οδήγησε ήδη έναν πολύ καλό και έμπειρο Συνάδελφο στην συνταξιοδότηση και την προαναφερόμενη Συναδέλφισσα στην πόρτα της εξόδου. 
     Ακόμη μια εμπαθέστατη κίνηση από την Διοίκηση,  ακόμη μια δίωξη εργαζόμενου, ακόμη μια ώθηση εξαναγκαστικής συνταξιοδότησης Συναδέλφισσας από τους Διοικούντες και δυστυχώς στην πρόταση της παράταξης μας να ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ οι Διοικούντες γι΄ αυτές τους τις πράξεις, η ετερόκλητη πλειοψηφία του Σωματείου, δεν κατέστη δυνατόν να την αποδεχτεί, με αποτέλεσμα οι Διοικούντες, παρά τις προαναφερόμενες συμπεριφορές τους, να κάνουν ότι θέλουν χωρίς καμία αντίσταση και αντίδραση, παραμένοντας δυστυχώς στο απυρόβλητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...