Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Τι συμβαίνει στή Σχολή του Νοσοκομείου. Γιατί είναι ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ οι μαθητές και γιατί η Διοίκηση μένει εκ του μακρόθεν παρατηρητής.

 Πάρα πολλά  τα προβλήματα  στη Σχολή του Νοσοκομείου, προβλήματα από τους χειρισμούς και τις πρακτικές της εκεί Διευθύντριας και όχι μόνον, η οποία έχει ξεπεράσει πλέον τα εσκαμμένα.
     Αυτά τα προβλήματα, έχουν γνωστοποιηθεί ήδη και μάλιστα προ πολλού στην Διοίκηση, αλλά και στο Σωματείο, από τους μαθητές που είναι ανάστατοι, από  τους μαθητές που βιώνουν τραγικές καταστάσεις, όπως λένε και για τις οποίες κάποιοι απ΄ αυτούς θα οδηγηθούν και στα Δικαστήρια για να βρουν το δίκιο τους, αφού Διοίκηση και Σωματείο παραμένουν εκ του μακρόθεν παρατηρητές.
   Απέναντι σ αυτα τα προβλήματα, εμείς η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, μετά την σχετική ενημέρωση μας από τους μαθητές αλλά και την Συναδέλφισσα Μαυρίκη, που λόγω των προαναφερόμενων εξαναγκάστηκε σε συνταξιοδότηση, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ Σ του Σωματείου μας ΠΗΡΑΜΕ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ. 
   ΖΗΤΗΣΑΜΕ σχετική συνάντηση με τους μαθητές και παράσταση μαζί τους στην Διοίκηση  για την ομαλοποίηση της κατάστασης, για την οποία, εάν και εφόσον είναι όπως φαίνεται να ζητήσουμε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ της εκεί Διευθύντριας της οποίας, το ξανατονίζουμε, η αυταρχική της συμπεριφορά έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...