Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΟΥΣΙΑ και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ η πρόσφατη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Σωματείου μας με την Διοίκηση και την Νοσηλευτική Διεύθυνση.

   Ανούσια και αναποτελεσματικη η  πρόσφατη συνάντηση του Σωματείου μας με την Διοίκηση και την Νοσηλευτική Διεύθυνση, δεδομένου ότι σε κανένα από τα θέματα που θίχτηκαν ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΛΥΣΗ.
      Ο επικεφαλης της παράταξής μας, Κώστας Πετρόπουλος, αναφέρθηκε στα ζητήματα της οργανωσης και λειτουργϊας των κλινικων και των χειρουργειων, αλλά και στην στελέχωση τους, την ορθολογική  κατανομή του προσωπικού σ' αυτά  καθώς επίσης  και το κοινο μυστικο ολων μας, όπως χαρακτητιστικα είπε, που δημιουργεί τα προβλήματα στα χειρουργεια, ζητήματα που ταλαιπωρούν τους Συναδέλφους μας κσι που δυστυχώς όσο παραμένουν στηρίζουν την δυσλειτουργία του συστήματος,  ζητηματα για τα οποία, Διοίκηση και Νοσηλευτική δεν τα άγγιξαν καθόλου, δυστυχώς μακράν νυχτωμενοι.
   Η Διοίκηση ακόμη μια φορά επανέλαβε ότι έχει φέρει προσωπικό στο Νοσοκομείο και ότι το νοσοκομείο είναι σε καλύτερη κατάσταση απο το 2019 τοτε δηλ. που ανέλαβε, για να πάρει την απάντηση απο τον επικεφαλή της παράταξής μας, ότι τα κενά είναι αρκετά, οι ελλείψεις τεράστιες, οτι οι βάρδιες καλύπτονται οριακά, οτι οι οφειλόμενες άδειες και τα Ρεπό ειναι πάρα πολλα, οτι συναδελφοι σπασχολουβται σε αλοτρια καθηκοντα οπως οξ βοηθοί θαλάμων  κσι οτι υπαρχουν μετακινησεις προσωπικου χωρις την έκδοση των υποχρεωτικων ημερησιων αποφασεων της Διοίκησης, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι τραγική.
    Επίσης σ' αυτήν την συνάντηση το μέλος της παράταξής μας Γιώργος Βερρας, έθιξε τα προβλήματα στη λειτουργία των χειρουργείων και ιδιαιτέρως του κλάδου των τραυματιοφορέων, τις ελλειπέστατες δυνάμεις τους στα χειρουργεϊα και όχι μόνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...