Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Ο χορός των ΔΙΩΞΕΩΝ, των ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΩΝ και του ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ καλά κρατεί στα Νοσοκομεία της περιοχής μας.

    Τον τελευταίο καιρό και όχι μόνον, κάποιες από τις δεξιές Διοικήσεις των Νοσοκομείων, επιδίδονται ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ στο γνωστό γι΄ αυτούς άθλημα, των Διώξεων,  των καρατομήσεων και βεβαίως το βόλεμα ημετέρων. 
   Χαρακτηριστικές περιπτώσεις η Διοίκηση του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ που πρόσφατα  χωρίς  κανένα  υπηρεσιακό λόγο, εκδικητικά και  καθ΄ υπόδειξη και βεβαίως σχετικό βόλεμα, προχώρησε σε μετακινήσεις προϊσταμένων, αλλά και η Διοίκηση του ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ που εντελώς  ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, προκειμένου να βολέψει συγγενή κορυφαίου Διοικητικού παράγοντα του χώρου της υγείας στην περιοχή μας.
   Με το πρόσχημα της κατοχής ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ τοποθέτησε ΝΕΑ Προϊσταμένη, παρ΄ ότι υπάρχουν πάρα πολλές άλλες Νοσηλεύτριες με μεταπτυχιακό και μάλιστα με  περισσότερα χρόνια υπηρεσίας, αλλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΥΦΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ της Υγείας, ΚΑΡΑΤΟΜΩΝΤΑΣ γι΄ αυτόν τόν λόγο άλλον Συνάδελφο Προϊστάμενο, σε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ και μάλιστα ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ σε ΜΗ ΔΕΞΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, γεγονός ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...