Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Καταργήθηκαν τα υποχρεωτικά Rapid test για τους εργαζόμενους σε δομές υγείας - ΑΜΕΣΑ πρωτοβουλία για την ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ του σχετικά μετακινημένου εξειδικευμένου προσωπικού στα τμήματα όπου Εργάζονταν,

      Στο ΦΕΚ 3698/22-7-2023 τεύχος Β,  το ΦΕΚ που μπορείτε να διαβάσετε στόν σύνδεσμο που ακολουθεί: (https://drive.google.com/file/d/1rj4rQjKelcaqT6zt7zOwcu_oUg_tGhSN/view?pli=1  )  δημοσιεύθηκε η με αριθμό  39873/2023 ΚΥΑ ,σύμφωνα με την οποία καταργείται  η υποχρέωση  διενέργειας Rapid test στους εργαζόμενους  δημοσίων και ιδιωτικών δομών υγείας που δεν έχουν  εμβολιαστεί. Παραμένει η υποχρέωση  για τους εργαζόμενους  σε κλειστές δομές κοινωνικής φροντίδας. 
Η υποχρεωτική χρήση μάσκας προβλέπεται μόνο  για τους υγειονομικούς που έρχονται σε επαφή  με ασθενείς υψηλού  κινδύνου. Η απόφαση ισχύει από 24/7/2023.
     Μετά απ΄ αυτήν την εξέλιξη, εξυπακούεται η ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  του εξειδικευμένου προσωπικού,  ΟΛΩΝ δηλ των Συναδέλφων, στα τμήματα όπου υπηρετούσαν πριν τον covid εξαιτίας του οποίου βρέθηκαν σε άλλα τμήματα. Ζητάμε ΑΜΕΣΑ σχετική πρωτοβουλία από το Σωματείο μας για να σταματήσει αυτή η τιμωριτηκού χαρακτήρα στάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...