Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Επιστολή - Παρέμβαση του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ στα Δημοσιοϋπαλληλικά Σωματεία του Νομού μας για την επίσπευση της εκλογής των Αντιπροσώπων τους για το επικείμενο εκλογο-απολογιστικό συνεδριό τους.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι    Βάσει της συνεδρίασης της ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ,  που έγινε την 10/7.23, επανερχόμαστε ακόμη μία φορά  
    Υπενθυμίζοντας σέ όλα τα Σωματεία- Μέλη μας
την υποχρέωσή τους σε ότι αφορά την εκλογή των ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ τους, για το επικείμενο ΣΥΝΕΔΡΙΟ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.
     Θυμίζουμε σε όλους ότι:
ü Το μέτρο  βάσει του οποίου εκλέγονται οι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ είναι ένας ανά 40 ψηφίσαντες.
ü Στο προαναφερόμενο συνέδριο συμμετέχουν όσοι θα είναι ταμειακώς εντάξει, όσοι δηλ. θα έχουν  εξοφλήσει την συνδρομή των ετών 2022 και 2023, μια συνδρομή που ως γνωστόν είναι προσδιορισμένη στα 0,12 ευρώ ετησίως ανά εγγεγραμμένο μέλος.
Επίσης θα θέλαμε:
ü Όσοι έχετε κάνει τις προαναφερόμενες εκλογικές διαδικασίες, να μας προσκομίσετε τα σχετικά πρακτικά εκλογής.
ü  Επίσης την άμεση αποστολή, στο e-mail:  kpetrop@otenet.gr, ή με sms στο 6977229392, των στοιχείων επικοινωνίας  (Τηλέφωνα και  e-mail), τόσο του  Σωματείου σας όσο και του Προέδρου αλλά και του Γραμματέα.
        Κλείνοντας, όλα αυτά τα προαναφερόμενα, θα τα συζητήσουμε στην συνεδρίαση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που επίσης αποφασίσαμε να συγκληθεί προς τα τέλξ Αυγούστου, μια συνεδρίαση όπου ως γνωστόν συμμετέχουν τα μέλη της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ και οι ΠΡΟΕΔΡΟΙ των Σωματείων - μελών και για την οποία θα ενημερωθείτε με νέα σχετική πρόκληση.
                              Από την ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...