Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Του στοίχισε 9 ευρώ η… είσοδος στο νοσοκομείο!

    Έξω φρενών έγινε ο πατέρας φοιτήτριας Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών που ήρθε να δει την κόρη του από την Άρτα. Επικοινώνησε με την «Πολιτεία» το πρωί της Δευτέρας εξοργισμένος με το εξής περιστατικό, όπως ακριβώς μας το περιέγραψε.
    Μετέβη στο νοσοκομείο του Ρίου για να δει την κόρη του αλλά και να κάνει ο ίδιος μια εξέταση που για λόγους υγείας έχει στο πάγιο πρόγραμμα του και όταν έφθασε στην είσοδο τον ενημέρωσαν ότι… δεν γίνονταν εκεί rapid test αλλά σε φαρμακείο. Του υπέδειξαν φαρμακείο κοντά στο ίδρυμα.

    «Πήγα εκεί για να κάνω το τεστ και ο φαρμακοποιός μου ζήτησε 7 ευρώ. Δυο μέρες νωρίτερα είχα ξανακάνει rapid test σε άλλο φαρμακείο, στο κέντρο της πόλης, και μου είχαν πάρει 2 ευρώ. Δεν είναι λοιπόν το ποσό που με εξόργισε αλλά το ότι το θεώρησα αποτέλεσμα εκμετάλλευσης λόγω απομακρυσμένης περιοχής, μ’ άλλα λόγια, μια νοοτροπία μονοπωλείου που μου ‘χτύπησε’ άσχημα», μας είπε. Διαμαρτυρήθηκε και στον φαρμακοποιό, «αλλά μόνο που δεν με ειρωνεύτηκε», πρόσθεσε.

      Αλλά η μέρα είχε και συνέχεια… Του είπαν στο νοσοκομείο ότι έπρεπε να φορά και μάσκα. Τον έστειλαν σε κυλικείο. «Εκεί είχαν μάσκες των 2 ευρώ. Με άλλα λόγια, αντί στο νοσοκομείο να υπάρχουν μάσκες για επισκέπτες και τεστ στην είσοδο, δωρεάν, στέλνουν κόσμο να πληρώνει…», απόρησε ο αναγνώστης. Θεωρώντας ότι η πρόταση του πρέπει να εξεταστεί από τους αρμόδιους. Κι εμείς, την μεταφέρουμε αυτούσια.

Αναδημοσίευση από https://politeianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου