Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Στην ιδιωτικοποίηση οδηγεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου μας, καθ΄ υπόδειξη της 6ης Υ/Πε, ακόμη και τη μεταφορά των ασθενών στην οικία τους μετά την ολοκλήρωση της νοσηλείας τους.

        Το 2014, η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας,  έδιωξε ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς από τα νοσοκομεία και με την διαδικασία των υποχρεωτικών  μετατάξεων τούς μετέφεραν όλους στό ΕΚΑΒ. 
      Στίς τότε επισημάνσεις μας και τους προβληματισμούς μας, για τις δυσλειτουργίες που θα έφερναν αυτές τους οι αποφάσεις στό σύστημα και την προοπτική της ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ μας διαβεβαίωναν πως  όλες  οι ανάγκες  μας θα καλύπτονταν από το ΕΚΑΒ και ότι ΔΕΝ ΘΑ γινόταν  ιδιωτικοποίηση αυτών των υπηρεσιών.
       Σήμερα λοιπόν, λίγα χρόνια μετά και πάλι με κυβέρνηση την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, “σπρώχνουν” σε ιδιώτες τις διακομιδές  των Ασθενών στην οικία τους, μετά τη λήψη εξιτηρίου.
    Πάνω σ΄  αυτά τα πλαίσια η Διοίκηση του Νοσοκομείου μας, καθ΄ υπόδειξη του Διοικητή της 6ης Υ,Πε, που επικαλείται σχετικές κατευθυντήριες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, προχώρησε στήν ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ αυτών των προαναφερόμενων υπηρεσιών, την ανάθεση αυτών των ΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ σε ΔΥΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ και φυσικά ΟΛΑ ΠΙΣΩ από την πλάτη μας, χωρίς  να ενημερωθούμε ποτέ  και από κανέναν.
        Καταγγέλλουμε αυτήν την ενέργεια και ζητάμε την παραμονή όλων αυτών των υπηρεσιών στό ΔΗΜΟΣΙΟ με την ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ και ΠΡΟΣΛΗΨΗ  ΟΔΗΓΩΝ και βεβαίως την σχετική διάθεση Ασθενοφόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...