Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Ακόμη μια φορά αναδεικνύεται η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για την ΥΓΙΕΙΝΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, υποχρέωση όπου οι ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ, ενώ ¨ΑΛΛΟΥ¨είναι ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ

       Με αφορμή το τραγικό συμβάν με την κατάρρευση της γέφυρας στήν περιμετρική της πόλης μας, το ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ αυτό συμβάν  όπου προκύπτουν πάρα πολλά ερωτηματικά σε ότι αφορά τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών σε ότι αφορά τις συνθήκες εκτέλεσης αυτών των εργασιών, τα μέτρα που είχαν ληφθεί γι΄ αυτές, την τήρηση των σχετικών μελετών κλπ ΄'αλλα ζητήματα,  ερωτήματα  που πρέπει να  απαντηθούν και να αποδοθούν οι σχετικές ευθύνες.
       αναδεικνύεται
πόσο αναγκαία και απαραίτητα είναι τα ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ των Εργαζόμενων και η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για την ΥΓΙΕΙΝΗ και ΑΦΑΛΕΙΑ των Εργαζόμενων στούς χώρους δουλειάς, στον χώρο μας, ένα αίτημα για το οποίο οι ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ.
      ΑΜΕΣΑ λοιπόν ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ για την ΕΚΛΟΓΗ και την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ επιτέλους αυτής της ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, για την ΥΓΙΕΙΝΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στούς χώρους δουλειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...