Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

ΔΗΜ. ΜΠΡΑΤΗΣ: Το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε επί της αρχής το νομοσχέδιο για το μισθολόγιο. - Ψηφίζει ΜΟΝΟ τα άρθρα που προβλέπουν αυξήσεις στους μισθούς

     Μετά και τη προχθεσινή συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛΛ με την ΑΔΕΔΥ και τις συζητήσεις που είχαμε, ως παράταξη, με τους συντρόφους βουλευτές των τομέων Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης (Δουδωνή-Κουκουλόπουλο), ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του σήμερα ανακοίνωσε ότι καταψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο για το μισθολόγιο, γιατί δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα της κοινωνίας, δεν έχει στρατηγική και είναι ψευδεπίγραφο. Δεν πρόκειται είπε για ενιαίο μισθολόγιο, αλλά για επιδοματική πολιτική των 70 ε ακαθάριστα.
     Τόνισε ότι θα ψηφίσει τα επιμέρους άρθρα, που δίνουν έστω κι αυτές τις ελάχιστες αυξήσεις στους μισθούς, στηρίζοντας τους ευάλωτους πολίτες.
      Η στάση αυτή αποδεικνύει τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα του κινήματος στα προβλήματα της κοινωνίας τα οποία σε καμιά περίπτωση δεν λύνει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
   Αξίζει να σημειώσουμε την τραγελαφική στάση του ΣΥΡΙΖΑ.
      Το πρωί ο εισηγητής του κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ) ο κ. Μαμουλάκης δήλωσε στην ομιλία του ότι υπερψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο και το βράδυ ο Πρόεδρος της Κοιν Ομάδας ο κ. Φάμελλος -έχοντας ακούσει την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - τον άδειασε και δήλωσε ότι το καταψηφίζει!!!
Δημ. Μπράτης Μέλος Ε/Ε ΑΔΕΔΥ, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...