Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ο ΕΚΔΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ του χώρου δουλειάς μας.

      Η παλαιοκομματική και εκδικητική αντίληψη, που είχε ξεχαστεί απο τον Ελληνικό λαό, ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας, από τους Διοικούντες (όχι όλους) και βεβαίως τους παραδιοικούντες, οπου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μη μπορώντας να ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ  σε ΚΑΝΕΝΑΝ  "το αμάρτημα" της μη στήριξης της εκλεκτής τους για την θέση του ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο Δ.Σ του Νοσοκομείου,  ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ.  
    Με το σκεπτικό "πας μη δικός μας εχθρός εστί",  βλέπουν παντού ενόχους,  βαφτίζοντας τους όλους ως υπαίτιους για την ήττα τους, με  απώτερους βέβαια σκοπούς και στόχους, τις ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ μή ημετέρων και το βόλεμα των ημετέρων.
     Επειδή   η ανοχή μας για όλα αυτά έχει και τα όρια της, αυτή η πρακτική της εναντίωσης, του bullying, της άσκησης πίεσης, της στοχοποίησης,   κλπ άλλων πρακτικών  που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, θα πρέπει να πάρει επιτέλους τέλος. 
     Αυτή η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, η εμπάθεια και τα αποθυμένα κάποιων απ΄ αυτούς,  που φέρονται ως κριτές των πάντων, θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο σοβαρής κουβέντας στο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ του Νοσοκομείου μας και όχι μόνον, όπου επιβάλλεται και πρέπει η σχετική ενασχόλησή μας με σκοπό και στόχο την πάταξη αυτών των φαινομένων και την ομαλοποίηση της κατάστασης και βεβαίως τον εκδημοκρατισμό του χώρου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...