Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Μεσολόγγι: Εργαζόμενοι του νοσοκομείου δέχθηκαν επίθεση!

    Παρά την μεγάλη υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση του νοσοκομείου, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από τον υπάρχων ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, να εξυπηρετούνται με το καλύτερο δυνατό τρόπο οι υγεινομικές ανάγκες της περιοχής μας. Σήμερα, γίναμε μάρτυρες λεκτικής και σωματικής επίθεσης σε συναδέλφισσες του τμήματος του αξονικού τομογράφου και είναι αλήθεια ότι οι λεκτικές επιθέσεις πληθαίνουν με τον καιρό. 
Με αφορμή το τελευταίο γεγονός θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
●Είμαστε εργαζόμενοι και δεν ευθυνόμαστε για την υπάρχουσα υποστελέχωση. Με δελτία τύπου κατά καιρούς ενημερώνουμε για τις ελλείψεις ή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε
●Ο εργασιακός χώρος μας, το νοσοκομείο Μεσολογγίου, πρέπει να παρέχει στους εναπομείναντες εργαζομένους του, την στοιχειώδη ασφάλεια και αξιοπρέπεια στην εργασία. Την ευθύνη για αυτό, φέρουν αποκλειστικά και μόνο οι διοικούντες.
● Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, δεν θα δείξει ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και θα κάνει ότι προβλέπεται από τον νόμο για να προστατεύσει τους συναδέλφους.
                                                   Από το Δ.Σ. του Σωματείου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...