Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Νίκη στον «Αγ. Ανδρέα» για τις προοδευτικές δυνάμεις- Ηττήθηκε μετά από δύο χρόνια η ΔΑΚΕ

    Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι προοδευτικές δυνάμεις στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου εργαζομένων  στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, τα αποτελέσματα των οποίων βλέπετε παραπλεύρως.
    Στις προηγούμενες εκλογές  νικήτρια είχε αναδειχτεί η ΔΑΚΕ και στη χθεσινή εκλογική διαδικασία υπήρξε ενεργή υποστήριξη από πολλούς παράγοντες του κυβερνητικού χώρου.
     Η ερμηνεία του αποτελέσματος αποτυπώνεται ανάγλυφα στη δήλωση του Προέδρου της Συνδικαλιστικής Αλλαγής, Κώστα Πετρόπουλου:
    «Οι χθεσινές ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, για την ΑΝΑΔΕΙΞΗ του ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ  των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ για όλες εκείνες τις φιλοκυβερνητικές  και Διοικητικές σχετικές παρεμβάσεις που έγιναν και όχι μόνον,  έστειλαν ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ στην ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΤΙΚΗ και ΠΑΡΕΪΣΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ  της μικρής φιλοκυβερνητικής ομάδας, που από την μια παρουσιάζονται ως υπερασπιστές των Εργαζόμενων και από την άλλη ως υπερασπιστές και συνεργάτες των Διοικούντων κλπ άλλων κυβερνητικών παραγόντων, για τα δικά τους προσωπικά οφέλη.
    Οι Συνάδελφοι Εργαζόμενοι γύρισαν την πλάτη σέ όλους αυτούς τούς προαναφερόμενους, είτε με την αποχή τους, είτε με την στήριξή τους σε άλλες  επιλογές και τούς ευχαριστούμε γι΄ αυτό.
     Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι με την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ και την ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, μπορούμε να ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ και βεβαίως να τούς χαλάσουμε τα σχέδια…..και το χειρότερο τις εις βάρος μας πρακτικές και απαράδεκτες συμπεριφορές  των Διοικούντων, που κάποιοι απ΄ αυτούς έχουν ξεπεράσει κάθε όριο…..»
Αναδημοσίευση από https://callnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...