Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Πλασματική η εικόνα του ταμείου του Σωματείου μας, όπως αυτή παρουσιάστηκε κατά την χθεσινή Απολογιστική Συνέλευσή μας.

  Με αλχημείες προσπάθησε να ωραιοποιήσει  την κατάσταση στο ταμείο του Σωματείου μας, ο απερχόμενος μειοψηφών πρόεδρος του Σωματείου μας, κατά την χθεσινή ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ μας.
    Είπαν λοιπόν πως το ταμείο του Σωματείου μας, αυτό που παραδίδεται για την επόμενη διαχειριστικό χρήση, ότι ανέρχεται στο ποσό των 6.524,90 €, πόσο που προκύπτει από την αφαίρεση της οφειλής μας στην ΠΟΕΔΗΝ που ανέρχεται στο ποσό των  12.800 €.
      Από τα προαναφερόμενα  αποκρύπτουν δυστυχώς την οφειλή, της εις βάρος μας Δικαστικής απόφασης,  που ανέρχεται στο ποσό των 3.500€, ποσό που θα έπρεπε να πληρωθεί από τον περασμένο Μάιο, κάτι που δεν έγινε για νά παρουσιάσουν  ένα εύρωστο ταμείο,  καθώς επίσης και το ποσό των 1.273,00 € που από λάθος πιστώθηκε στον λογαριασμό του Σωματείου, χρήματα που σαφώς θα πρέπει να επιστραφούν.
     Αφαιρώντας λοιπόν αυτά τα προαναφερόμενα ποσά,  ποσά που δεν μας ανήκουν, αντιλαμβάνεστε ότι το πραγματικό μας ταμείο φτάνει στο ποσό των 1.751,99€ και όχι στα 6.524,99 που μας παρουσίασαν και που πολύ εύστοχα τούς το επισημάναμε. 
    Αξίζει επίσης να επισημάνουμε ότι τους τελευταίους 18 μήνες, με την εγγραφή των συμβασιούχων στο Σωματείο μας, τα έσοδα μας αυξήθηκαν κατά 6.000€ περίπου,  έσοδα που αν δεν υπήρχαν, όπως δεν υπήρχαν στην προηγούμενη Διοίκηση του Σωματείου μας, το ταμείο του Σωματείου μας σαφώς  θα ήταν ελλειμματικό, θα ήταν μείον  και μάλιστα περίπου - 4.250€.
    Υπόψιν ότι εμείς, η προηγούμενη Διοίκηση που καθημερινά συκοφαντείτε από τον εντεταλμένο γι΄ αυτήν την προπαγάνδα Στελλάτο, παραδώσαμε 19.832,78€ για να τα αποδώσουν ως οφείλαμε στήν ΠΟΕΔΗΝ, εκ των οποίων απέδωσαν μόνον τις 7.000
     Όπως αντιλαμβάνεστε διαχειρίστηκαν πάρα πολλά χρήματα, χωρίς επί της ουσίας να αφήσουν κανένα υπόλοιπο από την διαχειριστική τους χρήση.
    Αναφέρουμε όλα αυτά για να καταδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο την εντεταλμένη  προπαγάνδα Στελλάτου, που κατηγορεί όπου βρεθεί και όπου σταθεί την απερχόμενη Διοίκηση του Σωματείου για  όλα όσα και ο ίδιος σήμερα εφαρμόζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...