Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Αμέτρητα τα οφειλόμενα ρεπό, αλλά και οι οφειλόμενες άδειες στους Συναδέλφους μας.

     Ένα από τα πάρα πολλά που διαπιστώνουμε επισκεπτόμενοι τους χώρους δουλειάς μας είναι και τα προβλήματα με τα προγράμματα υπηρεσίας των Συναδέλφων μας στα τμήματα τους.
    Διαπιστώσαμε ότι  πάρα πολλοί  Συνάδελφοί μας,  εργάζονται χωρίς την χορήγηση των ρεπό  στον χρόνο τους αλλά και των κανονικών τους αδειών, με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευτεί παρά πολλά οφειλόμενα ρεπό και άδειες,  οφειλές που σε παρά πολλούς αγγίζουν τα 30 και πλέον ρεπό  που μαζί με τις οφειλόμενες άδειες να ξεπερνούν τις 50 ημέρες εργασίας.
      Αυτή η απερίγραπτη  κατάσταση  είναι απόρροια των μεγάλων ελλείψεων σε προσωπικό και της  αναγκαιότητας για όσο το δυνατόν επαρκούς στελέχωσης των τμημάτων μας, παρά τα επικοινωνιακά λεγόμενα των Διοικούντων, περί αρκετών προσλήψεων στον χώρο μας κλπ.
            Αντιλαμβάνεστε  το μέγεθος του προβλήματος.
            ένα πρόβλημα που αναρωτιόμαστε πως θα αντιμετωπιστεί. 
Αναρωτιόμαστε κάτω από ποιες συνθήκες θα κληθούν να λειτουργήσουν οι Συνάδελφοί μας και το Νοσοκομείο για να δοθούν όλα αυτά τα οφειλόμενα, εάν και εφόσον δεν υπάρξουν γενναίες προσλήψεις και βεβαίως η μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, ο μονόδρομος για την ομαλή λειτουργία των Νοσοκομείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΔΕΔΥ: Σχετικά με την χθεσινή σύσκεψη των σωματείων της Δυτικής Ελλάδας, στο Μεσολόγγι, για την απεργία της 20ής του Νοέμβρη. Στα ΑΖΗΤΗΤΑ το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.

     Πραγματοποιήθηκε χθές στό Μεσολόγγι, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική χθεσινή ανάρτησή μας, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ της ΑΔΕΔΥ στην ...