Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Μια πρώτη προσέγγιση για την προχθεσινή απολογιστική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

   Πραγματοποιήθηκε προχθές (23.11.23), παρουσία 70 περίπου Συναδέλφων - μελών, η ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Σωματείου μας, μια υποχρεωτική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, από τις ελάχιστες του Σωματείου μας  στην διάρκεια αυτής  της διετούς θητείας του, μια συνέλευση που έγινε στο τρίτο σχετικό κάλεσμα, παρά τις βαρύγδουπες αναφορές Στελλάτου, που ως ΝΥΣΤΕΡΙ μιλούσε για άλλο μείγμα  πολιτικής, όπως χαρακτηριστικά έλεγε.
    Είχαμε λοιπόν μια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, όπου στην αρχική εισήγησή του απερχόμενου προέδρου, ακούσαμε πολλές "αμπελοσοφίες", χωρίς καμία αναφορά στα πεπραγμένα της θητείας του, η οποία ήταν η πιο φτωχή όλων των συνδικαλιστικών περιόδων, κυριαρχώντας η εναντίωση, το μένος και εμπαθής προσωπική εχθρότητα του απέναντι στον ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ, τον επικεφαλής της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. Μια επίθεση που δυστυχώς την επαναλαμβάνει και στις διάφορες επαφές του με τους Συναδέλφους που προσεγγίζει για χάρη των επικείμενων εκλογών.
       Και αυτό όχι τυχαία
Δεδομένου ότι επιδιώκει την συνδικαλιστική του επιβίωση ΟΧΙ ΜΕΣΑ από την παρουσία του που δυστυχώς είναι απελπιστική, αλλά μέσα από την ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ των αντιπάλων του και μάλιστα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ  του ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΏΣΤΑ, όπως του επιβάλλει και η ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ στην οποία βρίσκεται.
      Ζητήματα και καταστάσεις που μας λειπούν  ιδιαίτερα και για τα οποία θα μιλήσουμε στη συνέχεια, όπως θα αναφερθούμε  και σε όλα όσα διαδραματίστηκαν  στην προαναφερώμενη  συνέλευση, απαντώντας σε ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΣΤΟΧΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ  στον ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ένα απολογισμό που ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ από το Δ Σ του Σωματείου και που πέρασε με μια ίχνη πλειοψηφία  επί των 70 παρόντων στην συνέλευση,  από τα περίπου 1000 εγγεγραμμένα μέλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...