Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Στα μαχαίρια ο Διοικητής και ο υποδιοικητής Νοσοκομείου! Αρπάχτηκαν για την ΕΔΕ – Παρέμβαση Καρβέλη

 Σοβαρό επεισόδιο το οποίο αναδεικνύει την προβληματική σχέση που υπάρχει μεταξύ του Διοικητή και του Υποδιοικητή εξελίχτηκε σε Νοσοκομείο της Πάτρας”.  Μάλιστα για το θέμα υπήρξε και συνέχεια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου όταν ο πρώτος δέχθηκε σφοδρή κριτική για τις ενέργειές του.
     Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή ήταν η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που διέταξε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, προκειμένου να διερευνηθεί επεισόδιο που όπως καταγγέλθηκε έγινε σε βάρος γυναίκας που εργάζεται στην Ασφάλεια του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.
     Η ΕΔΕ ανατέθηκε στον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου, ο οποίος ξεκίνησε τη διαδικασία, για την εξέλιξη της οποίας ήθελε κατά τις ίδιες πληροφορίες να έχει γνώση και ο Διοικητής.
Όπως ήταν φυσικό, ο Υποδιοικητής αντέδρασε, αφού το υλικό που συγκεντρώνεται στο πλαίσιο μίας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης είναι απόρρητο και στο τέλος μαζί με τις συμπερασματικές διαπιστώσεις αποστέλλεται μόνο σε αυτόν που  την έχει διατάξει και στην προκειμένη περίπτωση στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ.
     Στην απαίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου να πληροφορηθεί το περιεχόμενο της ΕΔΕ, «άναψαν τα αίματα» με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.
     Φυσικά και δεν υπήρξε διαρροή της ΕΔΕ παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε επίμονα η μία πλευρά αλλά η κατάσταση εξακολουθεί να είναι «ηλεκτρισμένη» και οι σχέσεις των δύο στελεχών του Νοσηλευτικού Ιδρύματος είναι τεταμένες.
       Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτός της υπόθεσης με την ΕΔΕ, υπάρχουν και άλλα θέματα τα οποία έχουν δημιουργήσει μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ του Διοικητή και του Υποδιοικητή.
 Αναδημοσίευση από https://flamis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...