Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Βενιζέλειο Νοσοκομείο / Ένταση και σφοδρές αντιδράσεις γιατρών, νοσηλευτών κατά Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (βίντεο)

 Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για τη διάσωση του ΕΣΥ εισέβαλαν μέσα στο νοσοκομείο και υποδέχθηκαν τον υπουργό Υγείας τα σωματεία εργαζομένων
Η διάλυση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου έχει φέρει στα όριά τους κατοίκους, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που υποδέχθηκαν με σφοδρές αντιδράσεις τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti, ένταση σημειώνεται αυτήν την ώρα έξω από το Βενιζέλειο από τα σωματεία εργαζομένων, οι οποίοι εισέβαλαν μέσα στο νοσοκομείο φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό, με φόντο την άφιξη του υπουργού Υγείας.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive, σε σύσκεψη με τη διοίκηση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ανέφερε ότι θα προκηρυχθούν μέχρι το τέλος του έτους δέκα θέσεις γιατρών. Αναφορικά με το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για τοποθέτηση 74 ατόμων ως το τέλος του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...